2777
2789
عنوان

معلمی بهتره یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 3524 بازدید | 205 پست
بیش از حد مسخرست اول تاپیکو دیدم فک کردم همینطوری زده و فانه پزشکیی کجاااا فرهنگ کجااا فرهنگیا سطح ...

بله کاملا موافقم هر چند شغل نعلمی خ مهمه ولی متاسفانه از نظر مالی خ وضعیتش خرابه

محش اطلاعتون حقوق معلم ابتدایی بیشتر از دبیریه!و هر دو هم میتونن تدریس خصوصی داشته باشن ،بالاترین حق ...

مثلا چقدر فرق می کنه بابا من خودم دبیرم فقط ۲۰۰ تومن فرق داره حقوق اموزگاری و دبیری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم برو سمت علاقت اما اینارو بدون:یه معلم از روز اولی که می‌ره دانشگاه استخدامه و امنیت شغلی ...

وقتی پول نباشه کل سال تعطیل باشه به چه درد می خوره اخه با ده تومن می خوای چیکار کنی .؟بخدا به پیر حقوق معلمی خ کمه 

مگه اینکه کلاس خصوصی و اینا بزاری 

مثلا چقدر فرق می کنه بابا من خودم دبیرم فقط ۲۰۰ تومن فرق داره حقوق اموزگاری و دبیری

من اشتباهشونو تصحیح کردم در ضمن اگه مدیر آموزگار باشی حداقل ۱/۵_۲تومن بیشتر از همکار هم سابقه دبیرت میگیری اضافه کارم واست بزنن باز این مبلغ بیشتر میشه.

وقتی پول نباشه کل سال تعطیل باشه به چه درد می خوره اخه با ده تومن می خوای چیکار کنی .؟بخدا به پیر حق ...

کی گفته حقوق معلم ده تومنه من الان سه سال سابقه دارم نزدیک ۱۱میگیرم همکارای سابقه بالا و مدیر آموزگارم ۲۰ و ۲۰به بالا میگیرن البته واقعا کارشون از یه معلم عادی سخت تره.

وقتی پول نباشه کل سال تعطیل باشه به چه درد می خوره اخه با ده تومن می خوای چیکار کنی .؟بخدا به پیر حق ...

تعطیلی به چه درد میخوره؟؟؟میری سراغ کار دوم،میری کلاس خصوصی میگذاری،بیزینس خودتو را میندازی واسه خانوادت وقت میگذاری‌و...

بنظرتون دندون تهعدی ارزش داره ؟کلا تعدی رفتن به نظرتون بهتره یا پشت کنکور موندن

دندون تعهدی واقعا ارزشش رو داره نسبت به پزشکی تعهدی. هم خیلی جاهای بهتر میفرستن چون امکانات نیاز داره همون داخل شهر نگه میدارن منطقه خیلی محرومی نمیفرستن 

عزیز همین دانش آموزان معلم و لیا پزشک میشنوقتی تو مدرسه معلم نباشه همه چی از بین میره

اینا فقط تصورات یه معلمه من که اصلا سال کنکور مدرسه رفتم افتضاح دادم کنکورم امسال موندم خونه عالی دادم 

معلمی این همه سال باید زحمت بکشی تهش حقوقش از همه جا کمتره هیچ مزایایی هم نداره و به جایی نمیرسی با پزشکی که کلا غیر قابل مقایسست

باز کارمندی یه وام تپلی یه زمینی چیزی میدن

اطلاعاتتون خیلی ضعیفه!!معلم داریم مدرسه غیر انتفاعی داره با درآمد بالا.معلم داریم تدریس خصوصی می‌کنه ...

اطلاعات من ضعیفه ؟؟یا شما اطلاعات غلط دارید ؟؟من کلیی از نزدیکانم معلمن 

مادرم

پدربزرگم 

عمه هام

3تا عموهام

دختر عموم و خیلی از فامیلایه دورمون  وضعشون یکیه

شغل معلمی خیلییی مهمه برایه جامعه  ولی متاسفانه از نظر مالی بیش از حدد  وضعیتش خرابه

کلاس خصوصی بگیره در ماه خیلیی کنی 25میلیون باز میاد

غیر انتفاعی که از دولتی کمتره حقوق دبیرا/:

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

تعطیلی به چه درد میخوره؟؟؟میری سراغ کار دوم،میری کلاس خصوصی میگذاری،بیزینس خودتو را میندازی واسه خان ...

جااااااااان؟؟؟برایه خانواده وقت میزاری؟؟

هه شوخی خوب بود 

مادر خونه از صبح میره سرکار تا ساعت 3 

خسته  از کار میاد تا دوساعت کسی نباید باش صحبت کنه 

کارایه خونه و سختی هایه زندگی کارایه مدرسه و....

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

دندون تعهدی واقعا ارزشش رو داره نسبت به پزشکی تعهدی. هم خیلی جاهای بهتر میفرستن چون امکانات نیاز دار ...

شما میدونه حدودا چقدر حقوق میدنو و بعد از چند سال مجوز مطب زدن داره 

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”