2777
2789
عنوان

معلمی بهتره یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 3524 بازدید | 205 پست
شما میدونه حدودا چقدر حقوق میدنو و بعد از چند سال مجوز مطب زدن داره

درمورد دندون تعهدی اطلاعی ندارم اما پزشکیش مثل بقیه پزشکا حقوق میگیرن من شنیدم اگه چیزی کم نکنن و خالص باشه ماهی ۳۰ تومن رو دارن تا جایی هم که میدونم فکر میکنم  امکان زدن مطب رو ندارن

چه قیاس مع‌الفارقی!!!!!

پرستیژ پزشکی کجا و معلمی کجا!!!!!

معلمی خوبه ولی پزشکی یه چیز دیگه‌س

قطعن پزشکی 

در ضمن حقوق معلم ابتدایی از دبیر بیشتره چون ساعت کاریش بیشتره 

اگه معلم‌ها پزشک پرورش دادن پس دزد و قاتل و اینا هم معلم‌ها پرورش دادن

500 هزارنفر تو مدرسه درس میخونند و معلم دارن ولی فقط ده هزار نفر پزشک میشن 

معلم مدرسه خیلی تو کنکور تاثیر نداره، معلم خصوصی و کتاب تست و اینا بیشتر تاثیر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد دندون تعهدی اطلاعی ندارم اما پزشکیش مثل بقیه پزشکا حقوق میگیرن من شنیدم اگه چیزی کم نکنن و خا ...

یعنی تا اخر عمر حق مطب زدن ندارن؟

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

چرا جای پزشکی و معلمی داروسازی و دندون پزشکی نخوندی که داروسازی از سال ۶ میتونی بری سر کار و ماهی ۵۰ تومن درآمد داشته باشی تازه اگه خیلی کار نکنی شغلشم برای خانوما عالیه هرموقع دلت بخواد شیفت میگیری باکسی هم سر وکله نمیزنی برای خودت میشینی یک گوشه گوشی بازی می کنی دندون پزشکیم که بامدرک عمومی هم درآمد تا بی نهایت میتونی داشته باشی 

سبز باشید  
اطلاعات من ضعیفه ؟؟یا شما اطلاعات غلط دارید ؟؟من کلیی از نزدیکانم معلمن مادرمپدربزرگم عمه هام3تا عم ...

من خودم معلم اینکه اطرافیان شما دنبال پیشرفت نیستن دلیل نمیشه همه اینجور باشن.