2777
2789
عنوان

معلمی بهتره یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 3524 بازدید | 205 پست
منظورم ازادی چیزایه چرت نیستنمیدونم چطوری منظورمو برسونممثلا با بچه ا راحتن و سرشون تو کارخودشونه ...

من که چند نفر از معلما رو دیدم این قدر با دانش آموزاشون دوستن و نسبت بهشون مهربونن که دانش آمزاشون میگن بزرگ شدیم با خانم معلممون میخوایم ازدواج کنیم

حالا خانم معلم متاهله دانش آموزا ابتدایی😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من که چند نفر از معلما رو دیدم این قدر با دانش آموزاشون دوستن و نسبت بهشون مهربونن که دانش آمزاشون م ...

عی جانممم  

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی معلمی نباشه پزشکی هم وجود نداره

محش اطلاعتون حقوق معلم ابتدایی بیشتر از دبیریه!و هر دو هم میتونن تدریس خصوصی داشته باشن ،بالاترین حقوق بین معلم ها رو مدیراموزگاران چند پایه ابتدایی میگیرن که البته کارشم سخته و هر کسی نمیتونه 

معلم مدرسه تاثیری تو قبولی نداره بیشتر اون معلمای کنکوری تاثیر دارن که اونا هم دکترن اکثرا !

برعکس معلمای مدرسه دبیرستان من خیلیم باسواد بودن و استخدام آموزش پرورش بودن،یکیشون از سراسر کشور دانش آموز داشت و شش سال پیش ساعتی ۲۵۰ از دانش آموزان می‌گرفت ،دو برابر ویزیت یه متخصص اون زمان.معلم داریم تا معلم و پزشک داریم تا پزشک

ببین عزیزم برو سمت علاقت اما اینارو بدون:

یه معلم از روز اولی که می‌ره دانشگاه استخدامه و امنیت شغلی داره و اگه مدیریت مالی بلد باشه نیاز نیست دستش جلوی خانوادش دراز باشه ،تابستونا و عیدا و آخر هفته تعطیله و می‌تونه واسه خانواده وقت بگذاره ،شغل دوم داشته باشه،تدریس خصوصی کنه،اما پزشکی پرستیژ و کلاس داره اما تمام زندگیتو تحت شعاع قرار میده ،وقت چندانی واسه خودت نداری،درس هاشون سنگینه،هفت سال دانشگاه بدلیل درس های سخت عملا درآمد نداری مگه زمان اینترنی که اونم ۲/۵واسه مجردا ۳/۵واسه متاهلاست،بعد طرح و تخصص و... بعد درآمد نسبتا خوب.بازم میگم علاقه خودت مهمه.

بیش از حد مسخرست اول تاپیکو دیدم فک کردم همینطوری زده و فانه پزشکیی کجاااا فرهنگ کجااا فرهنگیا سطح ...

اطلاعاتتون خیلی ضعیفه!!معلم داریم مدرسه غیر انتفاعی داره با درآمد بالا.معلم داریم تدریس خصوصی می‌کنه با درآمد بالا!معلم داریم تا معلم لطفاً معلم های اطراف خودتونو به بقیه تعمیم ندید 

بیش از حد مسخرست اول تاپیکو دیدم فک کردم همینطوری زده و فانه پزشکیی کجاااا فرهنگ کجااا فرهنگیا سطح ...

در ضمن همه چی که درآمد نیست ،اینجور باشه قاچاقچی از همه بهتره😁،اسایش و آرامش طرفم باید در نظر گرفت .من مادر شب کنار بچم نباشم در آینده هزارتا اختلال میگیره که متاسفانه شغل های درمانی شب کاری داره،تعطیلی کمه ،درس سنگینه همه موارد و باید در نظر گرفت.

اون آموزش ابتدایی دوازده تومنوگرنه دبیری بین۱۶تا۱۸میگیرن

کاملا اشتباه به عرضتون رسوندن ،کافیه یه سرچ توی گوگل بزنید ببینید دبیر بیشتر میگیره یا آموزگار ابتدایی،اصلا سختی کارشون قابل مقایسه نیست!

معلما نباشن کلاس انلاین هست !ببین متوجه اهمیتش هستم ولی قصد تو بیشتر شعار دادن و ارمانگراییه

کاری به معلمای دبیرستان ندارم ولی کار معلم ابتدایی یه کار تخصصیه اگه اطرافتون دوران کرونا بچه ابتدایی داشتید متوجه میشوید که پدر و مادر ها چه پدری ازشون در اومده و با تمام تلاش های پدر و مادر بچه کلاس سوم هنوز حروف الفبا بلد نیست!

برای تخصص اره

جوک تعریف می کنید من الان ۱۶ سال سابقه معلمی دارم تاز ۱۷ تومن حقوق میگیرم موقعیت اجتماعی که نداره همیشه کم میاریم مزایا و رفاهیات صفر .

پزشکی درسته هفت سال درس می خونی بعدش چند برابر حقوق معلمی می تونی دربیاری و موقیت اجتماعی داره تخصص هم بگیری تمام نسلت تامینه خیالت راحت کنم با حقوق معلم شاید بعد ده سال یه ماشین بگیری خونه و زمین پیشکش . تازه معلمای که سابقه اشون کمه حتی ده تومن هم حقوق نمیگیرن 

مشکلی هم مدرسه پیش بیاد هیچ کی پشتت نیست دانش اموز بلند شه بزنتت هم باز مقصری خلاصه که معلمی رو فقط اگه مجبور بودید انتخاب کنید ۱۶ سلل قبل بارتبه عالیه رفتم تربیت معلم اخرش شد این

معلما نباشن کلاس انلاین هست !ببین متوجه اهمیتش هستم ولی قصد تو بیشتر شعار دادن و ارمانگراییه

حضور معلم و نقش معلما تو دوران کرونا کاملا مشخص شد که چقدر اهمیت داره من فقط از حقوق معلم ناراصیم رفاهیات نداره اصلا من خودم دبیرم