2777
2789
عنوان

معلمی بهتره یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 3524 بازدید | 205 پست
من خودم معلم اینکه اطرافیان شما دنبال پیشرفت نیستن دلیل نمیشه همه اینجور باشن.

یعنی بیشتر از این؟؟

اموزشگاه

کلاس خصوصی 

تقویتی

آنلاین

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

جااااااااان؟؟؟برایه خانواده وقت میزاری؟؟هه شوخی خوب بود مادر خونه از صبح میره سرکار تا ساعت 3 خسته ...

بله برای خانواده وقت میگذاری،ببین من اطرافم هم پزشکه هم معلم ،میبینم کدوم بیشتر واسه بچه ها و همسرش وقت میگذاره.طرف ۲۳سالشه مادرش پزشکه (نمی‌گم همه اینجورین)اضطراب اجتماعی داره ،نمیتونه تو جمع حرف بزنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بیشتر از این؟؟اموزشگاهکلاس خصوصی تقویتیآنلاین

ببین بستگی به خودت داره مثلاً من تابستون آموزش دیدم یه پیج زدم و ازش درآمد داشتم،خیلیا هستن معلمن،میخونن دندانپزشک میشن توی نی نی سایت زیاده،بستکی به خودت داره همه چی فقط کلاس خصوصی نیست که.

تعطیلی به چه درد میخوره؟؟؟میری سراغ کار دوم،میری کلاس خصوصی میگذاری،بیزینس خودتو را میندازی واسه خان ...

خوب همون اول یه شغل درست درمون داشته باشه ا م که مجبور نباشه چندتا شغل داشته باشه البته من خودم و همسرم دبیریم و این رویه رو داریم همسرم بجز معلمی کارهایی دیگه هم میکنه شاید بگم سه َغله است ولی خوب یه کار خوب باشه با درامد عالی و یه شیفت کار بهتر از کار کردن چند شیفته است 

کی گفته حقوق معلم ده تومنه من الان سه سال سابقه دارم نزدیک ۱۱میگیرم همکارای سابقه بالا و مدیر آموزگا ...

زمان میبره بعد به حرفم می رسین البته معلمی برا خانم بد نیست اگه هنسرشون شغل دیگه داشته باشه 

خوب همون اول یه شغل درست درمون داشته باشه ا م که مجبور نباشه چندتا شغل داشته باشه البته من خودم و هم ...

من خودم به کارای زیادی علاقه دارم مثلاً هم دوست دارم آشپز شم،هم روانشناس شم،هم معلم و...آدما با هم فرق دارن.شاید یه نفر دوست داشته باشه چند جا فعالیت کنه و فعالیت توی یه حوزه روحشو ارضا نکنه.

من ۱۶ میگیرم با ۱۷ سال سابقه

من معلم عشایری چند پایه ام ،همکارایی که مدیر اموزگارن  و سابقه بالای ده سال دارن حقوقشون بالاتره،مثلا مدیر آموزگار با سابقه ۷سال البته شش پایه کار می‌کنه ۱۹میگیره .ولی خداییش چند پایه کارش سخته.