2777
2789
عنوان

معلمی بهتره یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 3524 بازدید | 205 پست
فقط مایی که تو‌خانواده ی فرهنگی بزرگ شدیم میدونیم این قیاس بین پزشکی و معلمی چقدر مسخرس‌.

بیش از حد مسخرست 

اول تاپیکو دیدم فک کردم همینطوری زده و فانه  

پزشکیی کجاااا فرهنگ کجااا 

فرهنگیا سطح مالیشون وسط یه مقدار رو به پایین

پزشکی متوسط به بالاااا

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

اره ولی از طرفی ارزش داره حقوقش عالیه ازادن

منظورتون از آزادن چیه؟

حقوقشون هم صرف خرج  فوق العاده سنگین زندگیشون میشه

( مخارج ایران رو با اونجا مقایسه نکنید که اصلا قابل مقایسه نیست)

وقتی هندونه رو نصفه باید بخرن و انار رو به صورت دونه شده تو لیوان یک بار مصرف اونم اندازه ی یه مشت کوچیک 

بایدم حقوقشون بالا باشه 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا از این...۷ سال درس ۲ سال طرحکشیک های طولانی و خیلی چیزهای دیگه.

بله کلا مسیرش متفاوت و سخته

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تو هر کشور پیشرفته ای که میبینی شغل معلم جایگاه اول رو داره... پس فکر کردی چرا هنوز به پای اونا نرسی ...

نه اصلا اینجوری نیست 

پزشکی تاپ همه ی کشوراست

معلم مثل پرستاری متوسط محسوب میشه همه جا

🏃🏻‍♀️

منظورتون از آزادن چیه؟حقوقشون هم صرف خرج فوق العاده سنگین زندگیشون میشه( مخارج ایران رو با اونجا مق ...

نه دایناسور جان این شکلی نیست

خودشون گاهی اوقات اینجوری خرید میکنن ولی کامل و کیلویی هم خرید میکنن خصوصا امریکاییا که به شدت مصرف گران

اتفاقا هزینه ی خورد و خوراک و موادغذایی تو امریکا و اروپا خیلی مناسبه به نسبت

🏃🏻‍♀️

منظورتون از آزادن چیه؟حقوقشون هم صرف خرج فوق العاده سنگین زندگیشون میشه( مخارج ایران رو با اونجا مق ...

منظورم ازادی   چیزایه چرت نیست

نمیدونم چطوری منظورمو برسونم

مثلا با بچه ا راحتن و سرشون تو کارخودشونه تو کلاس 

و جدن نمیدونم منظورم چطوری برسونم

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

تو هر کشور پیشرفته ای که میبینی شغل معلم جایگاه اول رو داره... پس فکر کردی چرا هنوز به پای اونا نرسی ...

خوشبختانه اینترنت هست سرچ کنید آلمان یا آمریکا حقوق پزشک و با معلم مقایسه کنید ... همه جا پزشکان حقوقشون بالاس

زندگی با عصیان آغاز میشود... 

قابل مقایسه هست ولی ن به این سادگی ... در کل صرف نمیکرد مهاجرت اینقدر وقت گرفتن از سفارت سخت نبود

چون پزشکی واقعا کنکورش سخته

الان شد ...

بهتره سوال بپرسیم بگیم ... پزشکی قبول نشدیم معلمی بریم بهتره؟ منم جواب میدم اگر ایران میخوای بمونی خوبه غیر این قصد مهاجرتی داری شاید رشته های جذاب تر دیگه ای بهتر باشن

نه دایناسور جان این شکلی نیستخودشون گاهی اوقات اینجوری خرید میکنن ولی کامل و کیلویی هم خرید میکنن خص ...

بله منظورم این نیست که خرید های معمولی نمیشه

گفتن حقوقشون بالاست منم گفتم چون مخارجشون هم بیشتر از اون چیزیه که مردم ما فکر میکنن ، مالیات های سنگین و...

برای همین هم مجبور به صرفه جویی هستن ( منظورم عموم مردمه نه قشر خاص ) 

و این میوه های نصفه و نیمه ، فروشگاه های لباس دسته دوم و ... خیلی تو کشوراشون معموله 

میشه اگه زحمتی نیست درخواست بدم قبول کنید؟

بله گلم