2777
2789
عنوان

مادرهای خسته و عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2546 بازدید | 221 پست
ببخشید خنده ام گرفت .دختر وسطی من اینجوریه .اینقد فس فس می‌کنه .از وقتی بیدارش میکنم تا بره دست‌و‌صو ...

اگه بدونی دائم هم اشتباهاتش رو توجیه می کنه. یه کم صدام بالا بره نصیحتم میکنه تو الان با من اینجوری رفتار کنی آینده من چی می خواد بشه .فک کن اون به من میگه

منم دقیقا تاپیک قبلیمو ببین لطفا الانم مدرسس نمیدونم به کی پناه ببرم دیگه دارم با گریه مینویسم کاش ب ...

این حرفی که میزنی یعتی اون داره تو رو کنترل می کنه .به فکر چاره باش. مشاوره برو .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رفتم تاپیک قبلیتو خوندم،پسر منم فکر کنم شبیه پسر تو شاید به مراتب بدتره و همسرم هم همش شرایط رو تشدید میکنه چند وقت پیش یه کیک خریده بود من نصفش کردم ولی پسرم بهانه گرفت که چرا اینکارو کردی دوباره برام بخر انقدر در و کوبید دیوارو کوبید یه دفعه شوهرم گفت بریم برات بخرم رفت شب بچه‌ رو پیاده کرده یه جای تاریک گفته میخوام بندازمت اینجا برم جوری بچمو ترسونده که نمیتونه تو مدرسه تنها بمونه،همش سر هر بهانه گرفتن پسرم شوهرم یه دعوای بزرگ درست میکنه ،خواهر تو این خونه من سنگ آسیابم همیشه سر درد دارم و گردنم میگیره

دختر من وحشتناک ریخت و پاش داره . میلیون بار بهش بگم جمع نمی کنه الان باردارم و واقعا روحیه ام خراب ...

دختر ۳ساله منم همینطوره 

وقای خونه رو بهم میریزه حرفای جاریم میاد تو گوشم که تنبلی نکن مادربدی هستی اگر خونت بهم ریخته باشه حرفای مادرشوهرم میاد که مادرنمونه مادر تمیزه و ....اینقبیل حرفای شیطانی که اعصابمو خراب میکنه و حس میکنم منو کسی درک نمیکنه اما با خودم میگم من الان بچمو دعوا کنم باعث شدم موج منفی حرفای و وسواس فکری خودمو منتقل کنم .پس همه اشتباه میکنن اگر منو قضاوت میکنن مهم اینه یواش یواش بهش یاد میدم درست رفتار کنه 

همین جاریم که میگم خودش اصلا به بچه هاش اجازه نمیدن اسبابازیاشونو زمین بریزن بچه هاش هیچ وقت با اسبابازیاشون بازی نمیکنن و به این که هنیشه خونش تمیزه افتخار میکنه 

انا ته دلم میدونم کار من درسته 

بارها شده بچه هام باغی جایی رفتیم ماسه بازی کردن اون منو بخاطر کثیف شدن لباس بچه هام نسخره کرده و بچه های خودش که حق دست زدن به هیچی نداشتن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیزم راه خیلی طولانی داری نزار این پرخاشگری روت بمونه میدونم خسته میشی شایدم یه روزایی له میشی ولی ...

دقیقاً خیلی دلم میخواد حالمو بهتر کنم ولی گاهی واقعا کم میارم 

خیلی جو خونم متشنجه اینقدر که همدیگرو میزنن و سر و صدا دارن

عزیز اول اینکه همون صبر .تو خوتو بکشی خفه کنی اخرش بچه ها نیرن پی زندگیت پس بابت کارای اشتباهشون درس ...

فدات شم شبیه دخترعموم دلداریم دادی دارم گریه میکنم تنهام خیلی پر دردم دردم فقط بچم نیس که خواهر

امروز انقدر تو سرم زدم سرم درد میکنه انقدر گریه کردم که نمیدونی ،فقط من ۴ساعت تو مدرسه نشستم که اون از لای در منو نگاه کنه ،به حرفای معلمش گوش نمیده ،امروز بهش گفتم چقدر بدشانسم که تو بچه ی منی خیلی ناراحت شد،خیلی عذاب وجدان دارم

عزیزمچقدر درکت میکنمما مادرها باید صبور بودنو خیلی تمرین کنیمدقیقا بهم ثابت شدهجاهایی که از کوره در ...

کاملا حرفاتون حق و بجاست درس میگین ولی آخه پا رو دل گذاشتن تا کی بخدا انگار دوتا بچه دارم یکی ده ساله یکی شش ساله شوهرم با تربیت خانوادگی غلطش خیلی اذیتم کرد پشت هر مادر عصبی و درمونده ای یه همچین شخصی هست که لبریزش کرده

دختر من وحشتناک ریخت و پاش داره . میلیون بار بهش بگم جمع نمی کنه الان باردارم و واقعا روحیه ام خراب ...

تماما همشو یکجا داره اینایی که گفتین بعلاوه سرکوفتهای شوهرم واسه من بجای اینکه به اون بگه و با من یکی باشه متوجه تفرقمون شده خیلی اذیت میکنه

پسر من پیش دبستانی میره و بدون من نمیمونه و از کنار در کلاس کمی فاصله بگیرم بدو بدو میاد بیرون و گری ...

اونم سخته نه این میره ولی عوضش جاهای دیگه از دماغم آورده شیر مادرمو

البته من از کو ه در نمیرم اما واقعا دارم اذیت میشم. خیلی پشیمون حرف بیخود روانشناسا گوش دادم که بزار ...

روآشنایان ایده آل و رویایی حرف میزنن در حالیکه خودشون حوصله هیشکیو ندارن والا این گوشی و اینستا و مطالب روانشناسی پاک دیوونمون کرد بچه اصلا نمیدونه حساب بردن از پدر مادر یعنی چی دارن رو انگشت کوچکشان مارو میچرخونن همه چی آماده مهیا داد نزن پیش بقیه خرابش نکن بریز تو خودت آخرسر دست مزدتو میزارن کف دستت

کاملا حرفاتون حق و بجاست درس میگین ولی آخه پا رو دل گذاشتن تا کی بخدا انگار دوتا بچه دارم یکی ده سال ...

دقیقا

مرد ها بخاطر تربیت غلط خانواده و یا اتفاقاتی که ناخواسته در کودکی براشون افتاده ممکنه خیلی با رفتارهای شاید کوچیک اما زیاد،همسرشونو آزار بدن(البته بالعکس هم هست)

منم کمی این مشکلو داشتم و دارم

با روانشناس صحبت کردم(با دکتر پریسا نصری بصورت حضوری)

گفتن باید تمرکزتو روی پیشرفت خودت بذاری و نسبت به این رفتارها ضعف نشون ندی تا نتونند اذیتت کنند