سلام مامانا خواهش میکنم بیایین از روزمرگیهای پرچالشتون با بچه هاتون بگین مخصوصا اگه اذیت کن هستن دیگه کم آوردم عذاب وجدان هم ولم نمیکنه خیلی از نوجوونی و آینده پسرم میترسم خیلی اذیتم میکنه منم تحملم تموم میشه و کنترلمو از دس میدم میدونم همه اینا چن ساله بعد بدتر نتیجه میده چه خاکی به سرم بریزم چیکار کنم که حتی منفجره شدم کاریش نداشته باشم الحق که همه میگن خیلی شلوغ و اذیت کننده شده کمکم کنین طعنه نزنین واقع بین باشیم بهم کمک کنیم میدونم کم نیستن مادرایی مثل من پس خواهش میکنم خیلی رویایی حرف نزنید ممنونم از همتون
دختر من وحشتناک ریخت و پاش داره . میلیون بار بهش بگم جمع نمی کنه الان باردارم و واقعا روحیه ام خراب میشه دور و برم این همه ریخت و پاش هست از طرفی جون سابق ندارم باهاش کلنجار برم .
هر کاری رو هن تا لحظه آخر به تعویق میندازه . کلا خونسرد هست. هر روز برا حاضر شدنش مدرسه رفتنش دیر میرسه به سرویس و تا لحظه آخر با خونسردی و فس و فس کاراش می کنه. انگار تو گوشش پنبه است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کوچیکه ولی انقد تنش داریم هی میگه خدا منو بکشه منه احمق هم میگم انشاالله در واقع مرگ ماله منه چون داغونم بدجور حتی دیگه نای تعریف کردن و نوشتن و گفتن ندارم فقط دوروزه میام اینجا تخلیه شم تاپیک قبلیم گفتم شرایطو
البته من از کو ه در نمیرم اما واقعا دارم اذیت میشم. خیلی پشیمون حرف بیخود روانشناسا گوش دادم که بزارید بچه بریزه بپاشه بچگی کته یا مشاور بهنومیگفت تو اتاق خودش بریز بپاش کنه عیب نداره
در حالیکه هر روز داره تو اتاق آشفته دنبال وسایل میگرده پدر منو در آورده