2777
2789
عنوان

مادرهای خسته و عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2546 بازدید | 221 پست
وای کار شوهرت وحشتناک بوده هیچوقت بچه رو نترسونید من دیشب خواب بود پنجره اتاق باز بود آخرشبم بود یه ...

آره متاسفانه از ترس هربلایی سر بچه حتی بزرگ هم میاد چه برسه به بچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم♥️بچه ها خیلی پاک و معصومن و ما باید روی خودمون کار کنیم .اونها خودشون خود به خود درست میشنان ...

اره عزیزم رفتار بچه ها بستگی به رفتار ما داره 

همچنین عزیزم 💓

میگم دیگه کلا انگار فیشهاشون جابجا شده برعکس عمل میکنن و اینکه جنس مردن از همون کوچیکی دنبال اقتدارن

اگر بخواییم اونجوری حساب کنیم که کلا فیش ندارن بخواد جابه جا بشه😂😁😂😁

سلام عزیزم

ارتباطت با همسرت چطوره؟ بار بچه ات روی دوش خودته؟ 

میتونی 10 مورد از چیزایی مه به ستوه رسوندتت را بگی؟ میخوام روی لیست چیزایی که می نویسی صحبت کنیم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزمارتباطت با همسرت چطوره؟ بار بچه ات روی دوش خودته؟ میتونی 10 مورد از چیزایی مه به ستوه رسون ...

سلام خانم جان خوبین همین جا بنویسم دیگه؟ای دوره ای بد و خوبیم ولی روی هم رفته زیاد خوب نیست چون اصلا نمیتونیم باهم حرف بزنیم تحت هیچ شرایطی بله تقریبا کلا رو دوش منه

سلام خانم جان خوبین همین جا بنویسم دیگه؟ای دوره ای بد و خوبیم ولی روی هم رفته زیاد خوب نیست چون اصلا ...

خب مثلا هر چیزیو ده بار میگم میشنوه و انجام نمیده نه که تمرکز نداشته باشه نمیخواد و انجام نمیده .لجباز و زورگوعه پرخاشگر شده توبعضی کاراش تنبلی میکنه و به زور گردن من میندازه و چون من قبول نمیکنم دعوامون کش پیدا میکنه مادر و پسر دوس داره کل کل کنه و مثلا چطور بگم حمله بازی کنیم و حاضرجوابو و ...

وای کار شوهرت وحشتناک بوده هیچوقت بچه رو نترسونید من دیشب خواب بود پنجره اتاق باز بود آخرشبم بود یه ...

آره درست میگی اما اصلا پسر من با یه تشر ساکت نمیشه،همسرم باهاش خیلی مهربونه اما امااان از وقتی که پسرم بهونه بیاره خودشم عصبی میشه و من نمیتونم جفتشون رو کنترل کنم،اون شب هم فکر کردم داره میبرتش مغازه نمیدونستم میخواد همچین غلطی کنه

خب مثلا هر چیزیو ده بار میگم میشنوه و انجام نمیده نه که تمرکز نداشته باشه نمیخواد و انجام نمیده .لجب ...

یعنی یه سرزمینی تو خونه تون ایجاد شده که آشفته است ...

این وقت ها تلاش دو طرف را می طلبه ...

آیا شما اشتباه ندارید؟ سواله صرفا نه محکوم کردن...

وقتی میخوایم مشکلی حل بشه باید ببینیم سهم هر کدوم ما از ماجرا چقدره ...با بی حوصلگی نمیشه موضوع را حل کرد و باید انرژی بذاریم...

شاید از همسرتونم بپرسیم مشکل چیه؟ ایشونم 10 تا چیز بنویسه ...

این وقت ها باید آتش بس بدین ...مثلا به همسرتون بگین که میخوای باهاش حرف بزنی...یه جلسه بذارید بدون محکوم کردنش ...ازش سوال بپرس...بگو به نظرت ما چیکار کنیم زندگی بهتر بشه ...

اگر محکومت کرد یا بدخلقی کرد، بگو یه زمانی با هم حرف بزنیم که بشه ...سعی کن اون موقعیت را ایجاد کنی و بذاری حرف بزنه ...4 تا از مواردی که گلایه داره را بپذیر و 4 تا هم شما با زبان خوش بهش دیکته کن ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یعنی یه سرزمینی تو خونه تون ایجاد شده که آشفته است ...این وقت ها تلاش دو طرف را می طلبه ...آیا شما ا ...

درسته همینطوره نه آدم بی مشکل وجود نداره من خودم هم نواقصی دارم ولی خب چیزی که هست لااقل من می‌پذیرم و سعی در درست کردنش دارم حالا هرچقدر.نه تنها واسه مشکل خودم دنبال راه حلم واسه مشکلات سایر اعضا خانوادمم وقت میزارم ولی وقتی تنهایی بخوام همه رو حل کنم کم میارم ناراحت میشم که چرا نه تنها واسه حلش کمکی نمیکنن همراهی هم وجود نداره و بدهکارم میشم