2777
2789
عنوان

مادرهای خسته و عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2546 بازدید | 221 پست
روآشنایان ایده آل و رویایی حرف میزنن در حالیکه خودشون حوصله هیشکیو ندارن والا این گوشی و اینستا و مط ...

اصلا این روانشناسا رو ول کنن 

از اونوقت که این روانشناسیا و حرفاشون مد شد تربیتا خراب شد 

تربیت بچه های قدیم خیلی بهتر بود 

الان همه شدن فرزند سالار نورعینی ریاست میکنن واسه پدرمادر نتیجه اش مایی ‌که هم از پدرمادرامون سختی دیدیم هم از بچه هامون 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزمزمه ۶ خوبه که خیلی فرصت داری اصلاحش کنی .کاش من از ۶ سالگی شروع میکردم نظم رو یاد دادن خیلی دیر ج ...

خوار جونم فک میکنم همین مقاومته کار دستمون داده نمیبینم پای درسش که عادت نکنه تا دبیرستان که باید من باشم تا بخونه خوب پیش می‌رفت تا اینکه دستش سوخت یک هفته نرفت بخدا همه کاراشو کردم دو روزه میبرمش ولی دیگه نمینویسه منم ول کردم تا معلم ببینه ولی ایراد کارم اینکه بهش قبلش میگم که عواقب کارش چیه که اونم دخترشو گم و گور می‌کرد که نبره پنهان کاری میکنه کلک میزنه همش میگه ببخشید دوباره همون اش و کاسه بازیچه دستش کرده منو این منو عصبی میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیادی شل میدادم و راحت میگرفتم دائم با دیگران در جنگ بودم که به دخترم چیزی نگن . درسته اونا نباید ...

یعنی الان شما هم از آسون گیرتون اذیتین؟؟؟منم برعکس ولی میگن هر دو اشتباهه ولی من مفهوم مقتدر مهربونو درک نکردم بچه های الان از هیچی حساب نمی‌برند و زورگوعن گوشی همرو نابود کرده و من چون نمیدم دستش انگار معتادین که داره ترک میکنه عصبی شده تابستون روزی یک ساعت اینا دستش بود الان اگه درسامو بخونه یک رب که اونم نمیخونه منم نمیدم پرخاشگری میکنه

عزیزم رابطه شما و پدرش خوبه؟میدونم فکر میکنی بی ربطه ولی باور کن خیلی ربط داره

نه اصلا بی ربط نیست نه خوب نیس بین تنهامون پسرم همیشه و اینکه ماشاالله خیلی بیشتر از سنش میفهمه این واقعا اذیت کنندس پدرش کاری کرده که بچه اصلا حرف منو نمیخونه چون تو خونه همیشه دوگانگی کرده بچه هم یاد گرفته از وقتی حامله شدم گفتم باید در هر شرایط حرفمون لااقل جلو بچه یکی باشه نشد که نشد که اینجوری شد

اسی تامیکاتو خوندم شوهرت خیلی قدر نشناسه تو هم جلوش کوتاه اومدی زور گرفتن بهت 

حالا مادرشوهر من عین شوهر توهه 

هزارتا خوبی منو نمیبینه یه کار اشتباه داشت بچم میگه تقصیر تربیت مادرشه و خودشو کاردان عالم میدونه 

خیلی حرصم درمیاد 

یکم انتطاراتتو از شوهرت بیشتر کن محکم تر باش مقابلش اما با مهربانی 

بهش بگو پسر باید پدر خوب ببینه که ازش یاد بگیره چشمش به توهه 

من دوتا دختر دارم بازم به نحوی شوهرمو میکشونم تو کار بهش میکنم دختر ازت محبت میخواد تا توجهش جلب بیرون نشه منم ۱۰ساله و ۳ ساله دارم 

با ده ساله مشکلاتی دارم متفاوت از شما 

مثلا دختر ۱۰ساله من خیلی سخن چین هست و برامون مشکل ایجاد میکنه تو زندگی 

دعواش میکنم استرس میگیره مشکلمون میشه دوتا 

برا هر نشکل هی چالش و راه حل باید میدا کرد تا اینا به سلامتی بزرگ بشن 

شوهرتو کنار خودت نگه دار نه نقابل خودت ازش بخواه راجب مشکلات بچتون همفکری کنید 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیزم زیر نظر پزشک یه دوره مصرف یه قرص سبک کم عوارض مثل فلوکستین رو شروع کن..صبور و اروم میشی این ارومیت خواه ناخواه منتقل میشه به پسرت و تنش به میزان زیادی کم میشه...حتما امتحان کن

عزیزم رفتم تاپیک قبلیتو خوندم،پسر منم فکر کنم شبیه پسر تو شاید به مراتب بدتره و همسرم هم همش شرایط ر ...

فقط بمیرم برات همین کاملا با پوست و استخونم درکت میکنم وای وای وای که چقد نقش پدر پررنگ بوده تو زندگی شنیدم میگن زندگی ده جمعه یک جز به گردن مرده نه جز باقی به گردن زن حالا اون یک جز فقط حمایت عاطفی مرد از زنش تا تا انرژی زنانه و مادرانه چن برابر برگرده به زندگی افسوس

نه اصلا بی ربط نیست نه خوب نیس بین تنهامون پسرم همیشه و اینکه ماشاالله خیلی بیشتر از سنش میفهمه این ...

تحلیلت منطقی و درسته پس مشخصه هم تحصیلات داری هم ادم پخته ای هستی این خیلی به شما وپسرت کمک میکنه 

پیشنهاد میکنم فیلم های جوفراست راهنمای خانواده رو بیین دوست من 

از روانشناس کودک هم کمک بگیر هزینه داره اما نتیجه هم داره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

فقط بمیرم برات همین کاملا با پوست و استخونم درکت میکنم وای وای وای که چقد نقش پدر پررنگ بوده تو زندگ ...

نه اصلا به نطرم من تربیت نصف نصفه ولی چون پدرا اکثرا سر کارن میفته گردن زن 

عزیزم رفتم تاپیک قبلیتو خوندم،پسر منم فکر کنم شبیه پسر تو شاید به مراتب بدتره و همسرم هم همش شرایط ر ...

شوهرت چقدر ادم بی فکریه بخدا

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دختر ۳ساله منم همینطوره وقای خونه رو بهم میریزه حرفای جاریم میاد تو گوشم که تنبلی نکن مادربدی هستی ا ...

کاملا خودتون عاقلین و کار شما درسته ولی بعضا کنترل کنین که دیگه بچه فک نکنه هرچی بخواد همونه ولی واسه شما کوچیکه بزارین عشقشو بکنه خسته نباشین حرف دیگران پوچ مطلقه

کاملا خودتون عاقلین و کار شما درسته ولی بعضا کنترل کنین که دیگه بچه فک نکنه هرچی بخواد همونه ولی واس ...

اره مشکل من اینه حرف دیگران خیلی بهمم میریزه 

از کار بچم اذیت نمیشم اما دیگه رو خودم دارم کار میکنم بیخیالتر باشم

امروز انقدر تو سرم زدم سرم درد میکنه انقدر گریه کردم که نمیدونی ،فقط من ۴ساعت تو مدرسه نشستم که اون ...

دقیقا منم وقتی زورم کرد و خودش نرف دسشویی بعد نیم ساعت مقاومت که وقت مدرسه شد بردم ولی اومدم زدم تو سر خودم باهاش بحث کردیم دادم پدرش برد و خودم اینجارو مینویسم میخونم و اشک میریزم و سبک میشم ای خدا