2777
2789
عنوان

مادرهای خسته و عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2546 بازدید | 221 پست

عزیزم

چقدر درکت میکنم

ما مادرها باید صبور بودنو خیلی تمرین کنیم

دقیقا بهم ثابت شده

جاهایی که از کوره در میرم هیچی درست نمیشه

اما جاهایی که پاروی نفسم میذارم و علی رغم میل باطنیم ظاهرمو صبور و آروم نگه میدارم کارهام قشنگ پیش میره

به این فکر کن که پسرت هیچکسی رو جز تو نداره و تو پناهشی

دختر من وحشتناک ریخت و پاش داره . میلیون بار بهش بگم جمع نمی کنه الان باردارم و واقعا روحیه ام خراب میشه دور و برم این همه ریخت و پاش هست از طرفی جون سابق ندارم باهاش کلنجار برم . 

هر کاری رو هن تا لحظه آخر به تعویق میندازه . کلا خونسرد هست. هر روز برا حاضر شدنش مدرسه رفتنش دیر میرسه به سرویس و تا لحظه آخر با خونسردی و فس و فس کاراش می کنه. انگار تو گوشش پنبه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچبکه

کوچیکه ولی انقد تنش داریم هی میگه خدا منو بکشه منه احمق هم میگم انشاالله در واقع مرگ ماله منه چون داغونم بدجور حتی دیگه نای تعریف کردن و نوشتن و گفتن ندارم فقط دوروزه میام اینجا تخلیه شم تاپیک قبلیم گفتم شرایطو 

البته من از کو ه در نمیرم اما واقعا دارم اذیت میشم. خیلی پشیمون حرف بیخود روانشناسا گوش دادم که بزارید بچه بریزه بپاشه بچگی کته یا مشاور بهنومیگفت تو اتاق خودش بریز بپاش کنه عیب نداره

در حالیکه هر روز داره تو اتاق آشفته دنبال وسایل میگرده پدر منو در آورده 

خداحفظشون کنه از وقتی سومی اومده شدم یه آدم دیگه یه آدم عصبی و پرخاشگر اینقدر که اذیت میکنن

عزیزم راه خیلی طولانی داری 

نزار این پرخاشگری روت بمونه 

میدونم خسته میشی شایدم یه روزایی له میشی 

ولی ببین حالت باچی خوب میشه 

دوش گرفتن ،خوردن دمنوش ،یه چرت کوتاه 

همون کار بکن 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
بچم ۶ من ۳۵

عزمزمه ۶ خوبه که خیلی فرصت داری اصلاحش کنی .کاش من از ۶ سالگی شروع میکردم نظم رو یاد دادن خیلی دیر جنگیدم. 

۶ سالگی کلا سن خاصیه . کم نیار الان مقاومت کنی رو تربیتش بعدا راحت تری 

دختر من وحشتناک ریخت و پاش داره . میلیون بار بهش بگم جمع نمی کنه الان باردارم و واقعا روحیه ام خراب ...

ببخشید خنده ام گرفت .دختر وسطی من اینجوریه .

اینقد فس فس می‌کنه .از وقتی بیدارش میکنم تا بره دست‌و‌صورت بشوره کلی زمان می‌بره .تا باز بیاد سر سفره اینقدر طولش میده که نگو .

پسر من ۶سالشه واقعا سر یه مسئله ای دیوونم کرده و امروز باهاش بد رفتاری کردم و به شدت عذاب وجدان دارم ...

منم دقیقا تاپیک قبلیمو ببین لطفا الانم مدرسس نمیدونم به کی پناه ببرم دیگه دارم با گریه مینویسم کاش بدنیاش نمی آوردم