2777
2789
عنوان

عمم آدم سمی ایه ولی همه دوسش دارن

521 بازدید | 52 پست

خیلی توی روابط خوش شانسه واقعا از اوناس که میگه دوس ندارم کسی بیاد خونم یا رک میگه از برادرام خوشم نمیاد حالا کاری هم باهاش نکردن ولی خیلی خوددرگیر و خودشیفتست حتی بچه هاش هم میگن دو قطبیه یه ساعت خوبه یه ساعت خیلی بده اصلا آدم دیگه ای میشه

به زنعموهام هیییچ محلی نمیده بهش زنگ میزنن جواب نمیده ولی وقتی میاد مهمونی زنعموهام دل و قلوه بهش میدن یا مشکی پوشیده بود دختر عمه هام و زنعموهام واسش پارچه ی گرون خریدن توی گروهدخانوادگی فقط اونو تحویل میگیرن نمیدونم چرا اینجوریه البته اینو بگم که زنعموهام آدمای خوبین کینه ای نیستن

من عمه ام رو هیچ وقت دوست نداشتم

عمه زهرا اگه اینجایی ازت متنفرممم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستاش با وجود اینکه ۴۷ سالشه واشه تولد میان خونش سوپرایزش میکنن بهش اهمیت میدن کادوهای گرون و ...مادربزرگم اونو بیشتر از همه ی دختراش دوسش داره بخدا بقیه ی عمه هام هزار برابر اخلاقشون بهتره

وقتی یه نفر خیلیییی سم و بدشخصیت باشع اطرافیانش بخاطر اینکه از زهر طرف در امان باشن همیشع تو قالب دوست باهاش ادامه میذن یادت نره اینو

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨