2777
2789
عنوان

مادرهای خسته و عصبی

2546 بازدید | 221 پست

سلام مامانا خواهش میکنم بیایین از روزمرگی‌های پرچالشتون با بچه هاتون بگین مخصوصا اگه اذیت کن هستن دیگه کم آوردم عذاب وجدان هم ولم نمیکنه خیلی از نوجوونی و آینده پسرم میترسم خیلی اذیتم میکنه منم تحملم تموم میشه و کنترلمو از دس میدم میدونم همه اینا چن ساله بعد بدتر نتیجه میده چه خاکی به سرم بریزم چیکار کنم که حتی منفجره شدم کاریش نداشته باشم الحق که همه میگن خیلی شلوغ و اذیت کننده شده کمکم کنین طعنه نزنین واقع بین باشیم بهم کمک کنیم میدونم کم نیستن مادرایی مثل من پس خواهش میکنم خیلی رویایی حرف نزنید ممنونم از همتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان از شدت خستگی و سردرد افتادم رو تخت یه بچمو بردم مدرسه یه بچمم تازه خابوندم از کجاش بگم همه جاش سخته

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

عزیز اول اینکه همون صبر .تو خوتو بکشی خفه کنی اخرش بچه ها نیرن پی زندگیت پس بابت کارای اشتباهشون درسشون و رفتاراشون انقدر حرص نخور چون مهم اعصاب قشنگته 

میدونی سختی جانعه اینه بچه هر چیز منفی داشت میگن تقصیر مادرش بود .من از این خیلی اذیتم اما بیا گوش ندیم به این حرفا 

مطمنا درون خودت بهتر قلق بچتو میدونی .تو سن های بالاتر دیگه دعوا و تنبیه و کل کل کاری از پیش نمیبره یه طورایی رفاقت باید بشه واسه پسرا پدرا باید بیشتر کمک کنن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی