2777
2789
عنوان

ارتباطتون با خونواده ی همسر چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 68 پست
تازه عقد کردم ولی خانواده اش واقعا خیلی خوبن اصلا دخالتی تو هیچ موردی ندارن احترام نگه میدارن و...

خداروشکر

از همین اول در عین محبت و احترام حریم رو حفظ کن که همینجوری بمونه

من با خانواده ی همسرم خیلیییی راحتم،،خیلیییی صمیمیم،،مشکلی نداریم.

حریم وقتی حفظ بشه،،طرفین بدونن تا چه حد باید جلو برن لزومی نداره بد باشه رابطه ک.

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد گلایه نمیکنن؟

نمیدونم چه کار کردم که همیشه فک میکنن من بیگانم 

اوایل عروسی من هر روز ناهار زیاد میپختم کمی هم برا اونا می‌بردم خودش سر بسته گفت که دومادایه من اون یکی عروسام راضی ام بدون دعوت نمیان که خونه آدم شاید خونم کثیف باشه شاید ....

منم دیدم میگه دیگه نیا سه بار رفتم تو اون سه بار بازم تکرار کردن منم گفتم ....

دیگه الان بی دعوت برم حساب نمیندازن عمدی که دیگه نیاد 

😑😑😑😑😑

اگه داری می‌خونی واسه سلامتیم دعا کن کردی لایک کن دلم گرم شه 🥺🙏

اره بعضی وقتا سکوت در مقابل بعضی از تیپ های شخصیتی این توهم رو براشون به وجود میاره که زبون برای حرف ...

دقیقا و سو استفاده میکنن از سکوتت 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
خداروشکراز همین اول در عین محبت و احترام حریم رو حفظ کن که همینجوری بمونه

حریم که صد درد صد مثلا جاری ام باهاشون تو یه ساختمون ولی کلا دخالت ندارن اونم که نزدیک شون بدون دعوت یا سر زده اصلا خونه اش نمیرن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

راستی اون دوماه هم وقتی مریم اونقدر فیس و افاده میگیرن یه هفته گوش شوهرمو پر می‌کنه مثلا چرا اجازه میدی مانتو کوتاه حتی شال سفید نمیدونم از این حرفا 😐

واقعا هم همینه ادم اصیل در شان خودش نمی بینه به مردم مخصوصا عروس و داماد بدی کنه ادم های اصیل تو خو ...

کلا نمیفهمم چطوری بعضیا ادعاشون میشه پسرشون رو دوست دارن،ولی به عروس بدی میکنن

پسر رو بی عروس میخوان!

من با خانواده ی همسرم خیلیییی راحتم،،خیلیییی صمیمیم،،مشکلی نداریم.حریم وقتی حفظ بشه،،طرفین بدونن تا ...

منم عیییین شمام

به نظرم اون مرز گذاری اولیه خیلی مهمه

البته اینم در نظر بگیریم بعضیا کلا نمیخوان که بفهمن

نمیدونم چه کار کردم که همیشه فک میکنن من بیگانم اوایل عروسی من هر روز ناهار زیاد میپختم کمی هم برا ا ...

چی بگم🧐

محبت و خوبی شما نادیده گرفته شد

ولی یه چیزی بگم

درست و غلطیشو نمیدونما.نظر شخصیمه

منم نمیپسندم کسی یهو بیاد خونم

ولی باز فکر میکنم خونه ی پدر و مادر فرق‌داره

کلا نمیفهمم چطوری بعضیا ادعاشون میشه پسرشون رو دوست دارن،ولی به عروس بدی میکننپسر رو بی عروس میخوان!

😁مادر شوهر من اصلا هیچ علاقه ایی به شوهر من نداشت به خاطر همین هیچ وقت باهامون خوب نبود از شوهر من بدش نی امد ولی با جاری و خواهر شوهرم و وشوهرش خیلی خوب بود ، انقدر مواظب بود جاری م از دستش نرنجه ،ولی خوب ادم بی اصالت بچه که پاره تن خودش هست رو نمی خواد گاهی فکر می کنم عجب ادنی زاد باید بی وجدان باشه بچه ایی که به دنیا اورده هم نخواد ، هم به خاطر نخواستن اذیتش کنه 😳😥

چی بگم🧐محبت و خوبی شما نادیده گرفته شدولی یه چیزی بگمدرست و غلطیشو نمیدونما.نظر شخصیمهمنم نمیپسندم ...

یهو که نه زنگ میزدم که دارم میام خونتون 

و اینکه عمه م هست خیر سرم 

خودش که سرزده میاد باز من یه زنگی میزنم

😁مادر شوهر من اصلا هیچ علاقه ایی به شوهر من نداشت به خاطر همین هیچ وقت باهامون خوب نبود از شوهر من ...

وا😐

چرا؟؟؟؟

نمیدونم چرا برام جا نمیفته که پدر و مادرا قطعا فرشته نیستن و میتونن بد باشن و الزاما قرار نیس همه والدین خوبی باشن

پذیرشش برام سخته🤦🏻‍♀️