2777
2789

واقعا یا اینجا جز جامعه مون نیست یا مردم از دم دروغ میبافن اینجا

برادر من کلا از رابطه دوستی خوشش نمیاد میگه من نمیتونم با یکی دوستشم حرف بزنم علاقه پیدا شه بینمون و صرفا بخاطر علتقه ازدواج کنیم و هیچ تفاهمی و سنخیت بینمون نباشههه میگه ترجیحم اینه که سننی باشه و بعد خاستگاری با طرف یمدت اشنا شم اگه اوکی بودیم عقد میکنیم و علاقه هم پیدا میشه برادرم ۲۶سالشهههه

ولی خب الان همه رللل دارن و یجورایی تن به ازدواج سنتی نمیدن دختزا ما هزاربار میگم بابا عزیزم من بیا برو رل بزن اشنا شدین میریم خاستگاری بریز دور ولی قبول نمیکمه

بعد اینجا تماممممم دخترا منتظر خاستگار سنتین بابا  پس چرا اطراف ما وجود نداره؟؟؟؟

بیشتر شهر های مذهبی ولی منم شهر کوچیکم دورم ندیدم از ۱۴۰۰ به اینور همه دوست بودن 

دیگه بعصی پسرا مثل داداش شما فک میکنن دوست دختر خوب نیست که اره اگه خوب بود با من رفیق نمیشد ولش کن تو دخالت نکن فردا بد شه میگه تو گفتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر شهر های مذهبی ولی منم شهر کوچیکم دورم ندیدم از ۱۴۰۰ به اینور همه دوست بودن دیگه بعصی پسرا مثل ...

نه نه اصلا مسئله خوب یا بد نبودن دختر نیست داداشم کلا کاراش رو منطقه میگه وقتی علاقه باشه منطق کور میشه و بدیای همو نمیبینی و بعد ازدواج تنشا شروع میشه بخاطر همین مخالفه

من کلا بحثم اینه اینجا چطوریه ک همه خواهان خاستگار سنتین ولی ما نداشتیم اطرافمون حتا داییم که سال ۸۶ازدواج کرد باز ازدواجش دوستی بود

نه نه اصلا مسئله خوب یا بد نبودن دختر نیست داداشم کلا کاراش رو منطقه میگه وقتی علاقه باشه منطق کور م ...

ولش کن دیگه هر شخصی یه طوریه دیگه منم ندیدم با اینکه خیلی شهر کوچیکی زندگی میکنم اما دور من همشون ا دوست پسر ازدواج کردن

والا جدا از این طرز فکری که اینجا دیدمو هیجا ندیدم

بخدا وقتی میگن وای خاستگار نداریم شاخ در میارررررممممم چجوریه فقط ایتجاس؟؟؟ بعد یکی دوتام نیستا اکثراااا همه هم رنج سنی ۱۷تا ۲۰سال

بخدا وقتی میگن وای خاستگار نداریم شاخ در میارررررممممم چجوریه فقط ایتجاس؟؟؟ بعد یکی دوتام نیستا اکثر ...

😂🤦🏻‍♀️

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀>🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به چهارزبان🩰🍓🎀>🇧🇷🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ           

من که فکر میکنم اینجا جزو ماورائ دنیا هست حرفایی که درباره اعضای خانواده ها و فامیل میزنن قابل هضم ن ...

واقعا هم یا دروغ میگن یا ما جز جامعه اونا نیستیم