2777
2789
عنوان

ارتباطتون با خونواده ی همسر چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 68 پست
دیگه وقتی جاریم نمیره باید به این فکر بیفتن که تو رفتارشون یه تجدید نظر داشته باشنوقتی دوتا عروس واک ...

برا اون کم نزاشتن ک همهجوره ساپورت کردن اول تا حالا بیشتر ازمنن

ولی چسی میاد اخلاقشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرفتم با یه النگو ولی جاریم سرویس و ۴النگو گرغتن.مناسبتا دیگه رو نمیذونمولی ما همه پولا سکه ها پاتخت ...

چقد فرق گذاشتن بده🤦🏻‍♀️

حتی اگر موقعیت مالی رو در برهه های مختلف زندگی بخوایم درنظر بگیریم و فرض کنیم که زمان شما گره های مالی داشتن،باز جور دیگه ای میتونستن جبران کنن یا جوری برخورد کنن که چیزی رو دل شما نمونه

چقد فرق گذاشتن بده🤦🏻‍♀️حتی اگر موقعیت مالی رو در برهه های مختلف زندگی بخوایم درنظر بگیریم و فرض کن ...

اخه اگ پول نداشتن چرا ۴تا النگو ونیم ست کذاشتن قایم کردن؟ مادرشوعرم میگ براخودمه ولی چرا دست نمیکنع

کذاشته برا عروس بعذی

خداازشون نکذرع

پس جواب گرفتی از این واکنشت👏🏻

اره اوایل ساکت میموندم میگفتم احترام بذارم دیدم دارن سواستفاده میکنن احترام گذاشتنم ب نظر اونا فقط بی زبونی و سادگی بود 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
اره اوایل ساکت میموندم میگفتم احترام بذارم دیدم دارن سواستفاده میکنن احترام گذاشتنم ب نظر اونا فقط ب ...

اره بعضی وقتا سکوت در مقابل بعضی از تیپ های شخصیتی این توهم رو براشون به وجود میاره که زبون برای حرف زدن نداری!

چقدر اصیل و محترم👏🏻خدا زیاد کنه از این خونواده ها واقعابرای شمام آرزوی صبر و شکیبایی دارم واقعا🤦� ...

واقعا هم همینه ادم اصیل در شان خودش نمی بینه به مردم مخصوصا عروس و داماد بدی کنه  ادم های اصیل تو خوبی رقابت دارن بلعکس ادم های بی ریشه که ذات و ریشه شون خرابه ،۴ تا زن عمو ۳ تا خاله دارم فقط باید بیایی عروس داریشون رو ببینی انقدر که خوبن ، عروس خالم پیکر تراشی کرد دوماه به جا خوابید دوتا بچه و شوهرش رو ، خالم ازشون نگهداری می کرد براشون غذا می پخت لباس می شست ،بعد دوساعت می رفتیم خونه مادر شوهرم پسرم  

جرات نداشت از جاش تکون بخوره 🤕