2777
2789
حالا دوست داری باشی یا نه😉

نه عزیزم دوتا بچه دارم بعد از زایمان دومم رودهام مشکل پیدا کردن من نباید به هیچ عنوان جراحی شکمی بشم😔😔 ببخشید روی سطح بیرونی ریخت سریع هم خودمو شستم به نظرت امکانش چند درصده😭😭

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

بارفیقاش میگرد بعد چند ساعت زنگ میزنه اقا خوابش میاد من دلتنگ میمونم

قهر نکن اینطور.باهم حرف بزنید حرف بزنید حرف بزنید.تا مشکل حل بشه.در مورد همه اول حرف حرف حرف.اونم درست و عاقلانه و عاشقانه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم دوتا بچه دارم بعد از زایمان دومم رودهام مشکل پیدا کردن من نباید به هیچ عنوان جراحی شکمی بشم ...

احتمالش کمه نگران نباش ، امید به خدا انشاالله که نیستی

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

نگرانم نکنه باردار باشم الان ۱۰روزه خواب ندارم😔😔

منم حدود 12روزه عقب انداختم، آزمایشم دادم منفی بود ، نمیدونم چرا پری نشدم🤕

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

منم حدود 12روزه عقب انداختم، آزمایشم دادم منفی بود ، نمیدونم چرا پری نشدم🤕

خب دیگه منفی بوده برا شما حتما کیستی عفونتی تنبلی داری من ۱۰روز مونده به موعدم تا اون موقع گوشت تنم میریره😔😔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

خب دیگه منفی بوده برا شما حتما کیستی عفونتی تنبلی داری من ۱۰روز مونده به موعدم تا اون موقع گوشت تنم ...

خخخ ده روز مونده به موعدش ، فکر کردم 10روز عقب انداختی

پس اینکه نگرانی نداره که بخودت از الان استرس بدی

خخخ ده روز مونده به موعدش ، فکر کردم 10روز عقب انداختیپس اینکه نگرانی نداره که بخودت از الان استرس ب ...

چرا نداره اگه باردار باشم چی چه خاکی میریزم تو سرم 😭😭مگه سقط میکنن دکترا 😭😭

چرا نداره اگه باردار باشم چی چه خاکی میریزم تو سرم 😭😭مگه سقط میکنن دکترا 😭😭

حالا شما از ده روز زودتر اظطراب گرفتی که مبادا باردار شده باشی!

من فکر کردم ده روز از وقتش گذشته که اینقد نگرانی😊

دلواپس نباش ، باردار نیسی

حالا شما از ده روز زودتر اظطراب گرفتی که مبادا باردار شده باشی!من فکر کردم ده روز از وقتش گذشته که ا ...

خدا از دهنت بشنوه