2777
2789
عنوان

امشب خونمون جنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 10802 بازدید | 151 پست

برای همینه میگن بچه رو نباید کنار خانواده خودت یا همسر بزرگ کنی .. چون اونا حتی اگه اشتباه کنه حامیش میشن

ولی کار شما اشتباهه ب شدت

تو خونه‌ی مردم جای تربیت بچه نیست ، ی امشبم غذاشو‌ میدادی

بعد هم حتما خودتو چک کن از لحاظ روانی ، آخه کی سوزن میزنه به کمر بچه خودش؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بجز سوزن از هیچی نمیترسه.خودمم بخدا عذاب وجدان دارم.دیوونم کرده هیچی بحرف نمیکنه

سن حساسی اکثرا اینطوری میشن ولی اگر واقعا می‌بینید سخت ببریدش پیش روانشناس کودک یا خودتون برید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو مشاوره دخترت لجباز نیست شما یکم قانون هات زیادهمن خودمم همینطور بودم قانون هامو کم کردم دخت ...

به خدا من ۲۰ سالمه هنوز مامانم غذا میاره برتم🙃🥲😂

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

یا علییی🤯 سوزننکن تورو خدا ، خواهشااااا ،،این چه کاریههههههه سوزن آلودس عفونت میکنه ،این چی بودپسر ...

سوزن واسه ترسشه.محکم فرو نکردن روی پوست فقط.بخدا گفتم خودت برو بخور 

آخه لگد میزد و حرف بد

میشه برا بچم دعا کنی....

افرین خوب برا بچه فوبیا و تروما درس کرن فردا ی سرماخورد نتونه بره امپول بزنه 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

سلام

من فعلا حامله ام هنوز پسرم تولد نشده

تجربه ندارم ولی براساس چیزی که اطراف دیدم بچه رو  هرچقدر بزنی بیشتر لج میکنه

باید عادتش بدی سر سفره شام رو کامل بخوره که دیگه بدعادت نشه

نزار که لوس بشه...

بهتر بود که براش توضیح میدادی به جایی‌که دعواکنی..

بعضیا اینطورین که سرسفره نمی تونن زیادغذا بخورن بعد چنددقیقه گردنشون میشه باید بخورن

خودمم همین بودم

دخترعمم توهمین سن فرزندشمابود همین بود

میگن معدشون ووچیکه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

وای چجوری دلت اومد بچه رو اذیت کنی

برو  بچه رو بوسش کن  

اون بچه فقط ۶ سالشه.

راه دیگه هم برا یاد دادن  هست

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

تنبیه با سوزن را نشنیده بودم...

اگه بچه توهین کرد یا دست بلند کرد، فقط کافیه دستش را بگیرید و داخل چشمش نگاه کنید و قاطع بگید بس کنه. اگه ادامه داد، محل را ترک کنید و برید داخل یک اتاق دیگه و چند ساعت سکوت کنید یا سرسنگین باشید که متوجه کار اشتباهش بشه. بعدا صحبت کنید. ولی اگه شما تنبیه فيزيکي می کنید، بچه هم شما را الگو قرار میده و عصبانیتش را به این شکل نشون میده

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

دختر خوب مگه ساواکی مگه داعشی که بچه رو شکنجه میدی حتی اگه فرو نکنی بچه می‌ترسه  یه بار دستتو بزار رو قلبش ببین چجوری تند تند میزنه 

اون درکش کمه مطمئن باش که اظطراب داره بچت 

حتما برو مشاور 😔😔