2777
2789

و برای اولین بار مامانمو دیدن با تعجب میگفتن چقدر شبیه مامانتی، باورمون نمیشه،یجوری با ذوق و جیغ میگفتن اینو هر کی اونجا بود برمی‌گشت نگاه من و مامانم میکرد🙂‍↕️😂،

از صبح حس میکنم تنفری که خاندان پدریم دارن ازم بی دلیل بخاطر اینه که هم اخلاقم و چهره ام به مامانم رفته،شما شبیه پدرتونید یا مادر؟😃

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر مامانم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
هیچکدوم شبیه خودم😂

😂😂،من همه میگفتن امروز تو آیینه دقت کردم واقعا شبیه مامانمم

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

من شبیه هر دوتاشونم بیشتر مادرم

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
من کپی شده از عمه هامم🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
منم میگن کپی برابر اصل مامانمم از خانواده پدریم بدم نمیاد اما خوشمم نمیاد نه اونا کاری به ما دارن نه ...

منم اصلا کاری به کارشون ندارم،سر جریاناتی که توی خونه پدرم زندگی میکردن و میگفتن سند خونه پیش ما باشه مامانم محترمانه گفت بهتره پیش خودمون باشه لج میکنن باهامون خودم به شخصه ۶ ماهه ندیدمشون،و اصلا از همون بچگی محبتی نداشتن نسبت بهم و منم خنثی هستم در برابر اونا

منم اصلا کاری به کارشون ندارم،سر جریاناتی که توی خونه پدرم زندگی میکردن و میگفتن سند خونه پیش ما باش ...

ما دو یا سه ساله ندیدمشون سر جریانتی قهر کردن منکه نیازی به مهر و محبت اونا ندارم خدارو شکر انقدر دایی و مادر بزرگ و پدربزرگام پشتمن زنگم میزنن باهم صحبت میکنیم حالم میپرسن نیازی ندارم به اونا میگم ادم چقدر میتونه بی معرفت باشه سراغ برادر زادش نگیره حالا درسته با بابام قهرن

ما دو یا سه ساله ندیدمشون سر جریانتی قهر کردن منکه نیازی به مهر و محبت اونا ندارم خدارو شکر انقدر دا ...

درکت میکنم خیلی،اطلاع دارن پدرم مریضه تا خودش زنگ نزنه خبری نمیگیرن،فقط موقع بدبختی و حال بدی یادشون میوفته یه برادر بزرگتر دارن شهر غریبه دلش پاکه هر چی بگیم نه نمیاره،دقیقا منم نیازی یه محبت اینا ندارم 🤌🏻