2777
2789
عنوان

امشب خونمون جنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 10802 بازدید | 151 پست
مشاورها میگن نیاریدولی خب راه حلش تنبیه این مدلی نیست، دو شب بچه گشنه بخوابه یا نون خالی بخوره دیگه ...

اتفاقا مشاوره میگه بیارید 

من وقتی مادر شدم باید مسئولیت هاشم ب عهده بگیرم اگر این مادر امشب با مهربونی برای بچش شام می‌آورد اینطوری نمیشد

چقدر بعضیاتون زبوناتون تلخه و فقط کارتون تیکه انداختنه جای راهنمایی کردن

چی میکشید تو زندگی اینطوری هستید؟

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعضی بچه ها کلا لجبازن باید خیلی مطالعه کنی مشاوره بگیری ک بتونی درست رفتار کنی 

راجب گرسنه شدن خب بچه مگه چقد معده داره یکم ک‌ میخوره زود سیر میشه زودم گرسنش میشه 

براش یکم غذا جدا بزار همیشه داخل ظرف در دار گرسنش شد بگو خودش برداره بخوره

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

خیلی برای دخترت ناراحت شدم چون واقعا سنشم کم،من دوتا دارم چندسال بزرگتر ازدخترت هرشب بعد شام میگن مامان یه چیزی بیاربخوریم گاهی اوقات خیلی خستم وخوابم میاد امابراشون میارم،خب طفلی ها حتما گشنشون چرابایدبزنمشون،،فک می کنم شما یخورده عصبی هم هستید،می دونم گاهی بچه هابارفتاراشون میرن رومخ ادم اما هیچ وقت کتک نزن اونم باسوزن توروحیش تاثیربدی میزاره

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 

وقتی برخورد درست با بچه بلد نیستیم

و ۶ سال تربیتمون نتیجه نداده

یعنی نیاز هست با کسی ک تخصص داره مشورت کنیم

روانشناس کودک برای همین وقتاست.

بچه شما عادت رو ک از شکم شما با حودش نیاورده

رفتارهای شما این عادت های زشت رو در دخترتون ایجاد کرده.

۶ساله‌ بچه نیست

درک و فهم داره و وقت یادگرفتن درس هست

پس شما قانون مند بارش نیاودین

و عادت های بد رو ایجاد و تقویت کردین.

از پدر‌ مادرتون نمیشه انتظاری داشت

شما ک امروزی هستی

به فکر چاره باش 

💕

ببین من خودم بچه دارم که میگم، از رو هوا حرف نمیزنم

گاهی علت همین رفتار بچه ات که تورو میزنه و... همین برخورد خودته که کتک و تنبیه بدنی و عصبانیت داری

گاهی هم به خاطر اینکه قاطع رو حرفت نمیمونی

ببین میگن قاطع مهربان، نه قاطع پرخاشگر

تو اگه قاطع مهربان باشی بچه به حرفت گوش میده

گروه قرمز❤️ وزن 
مگه جنگه چقدر بی رحمید مادر نمیشدید خب وقتی نمیتونید سرویس بدید حالا اگه پسر بود از ککونش میخورید

چی میگی تو اولا من مجردم 

دوما داره میگه بچش یک سری اخلاقای بد داره که اگه بهش بها بدن پس فردا بیچارشون میکنه😑

درضمن به خاطر امثال شماهای که انقدر بچه ی لوس و بیتربیت تو جامعه داریم

تربیتو نگه دار خونه خودتون همیشه.از دفعه دیگه هر کاری هم کرد غذا نده موقع خواب.برا بی ادبی و حرف بدش هم حتما تنبیهش کن ولی نه بدنی.چیزی که میخواد نخر.گوشی نده.کارتون ندار ببینه... و مطمین باش متوجه شه که به خاطر کدوم کارشه

روش تنبیهت رو عوض کن

بعدم اینکه آخرشب به بچه بچه نمیگن خودت برو بخور 

خب دقیقا چی بره بخوره؟!!! 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

واقعا خیلی بی عقلی کردی اون بچس تو از الان به بچه حمله میکنی بچه تو سری خور بار میاد منم بچه بودم اذیتم میکردن الان تو سری خور شدم همه بهم بی احترامی میکنن تروجون هرکی دوست داری دیگه بچرو نزن بجاش بهش یاد بده قوی شه 

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

منم تقریبا هرشب این اوضاعمه.

ولی من برای آخرشبا کیک و میوه و اینجور چیزا همیشه توی خونه دارم که گشنش شد بهش بدم.واقعا سخته وقتِ خواب پاشی غذا داغ کردن🤕

آب دادن که فدای سرش صدبار اب میدم ولی غذا داغ کردن سخته اخرشب😭

سوزن هم نمیزدی،خدا بگم‌چیکارت کنه گناه داشته چجوری دلت اومد جیگرتو اینجوری سوراخ کنی؟

خدایا شکرت

محکم باش

حرفتو عوض نکن

یه نه قاطع بگو و تمام .. دیگه نگاشم نکن

چرا سوزن آخه

خودمون یه سر سوزن اشتباهی میره تو انگشتمون سرمون سوت میکشه بعد تو پنج شش بارم زدی؟؟؟؟ دلم سوخت برای بچه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود