2777
2789

سلام دوستان دخترم رفته سر کیفم یواشکی و قرص پروفن توش بوده که یدفه دیدم یکیشو درآورده بود دیگه نمیدونم خورده یا نه 

یبار میگه خوردم یبار میگه نه نخوردم آخه قورت دادنم بلد نیست

خودم استرس گرفتم

وادارکردیم بیاره بالا قرصی ندیدم حالا باید چکار کنم ممکنه خورده باشه یعنی ولی چرا تو اسفراغش نبود .....

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سالش نشده هنوز 

دوز 400

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....

میدونم تقصیر خودمه نباید قرص تو کیفم میذاشتم جلو بچه ولی اصلا یادم نبود تو کیفم قرص هست برای مسافرت که  فته بودیم گذاشته بودم قبلا

عزیزم سری ببرش بیمارستان 

بهشون بگو قرص چی خورده همین خوبه که میدونی چی خورده

چیزی بهش نده بخوره زود ببرش

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔

نه کارای قبلیشو داره میکنه خوابالو هم نیستش 

قرص سریع حل میشه 

تو استفراغ که معلوم نمیشه

مایعات زیاد بده بخوره

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
میدونم تقصیر خودمه نباید قرص تو کیفم میذاشتم جلو بچه ولی اصلا یادم نبود تو کیفم قرص هست برای مسافرت ...

شما هر چقدر هم مراقب باشی اتفاقی اگه قراره بیافته حتما می افته .دور ور رونگاه کن بعید میدونم بتونه قورت بدتش اگه جویده باشه هم که باید تو دندوناش و اینا میدیدیش

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
نه کارای قبلیشو داره میکنه خوابالو هم نیستش 

من دقیق نمیدونم ممکنه برای یه بچه چه مشکلی ایجاد کنه یا نه ولی افراد بزرگسال وقتی دوز زیاد اشتباهی مصرف کنن مثلا ۲ یا ۳ تا ۴۰۰ همزمان میگیم اگر فشارش حس نکرد پایین اومده و......وارد همچین حالاتی نشد اشکالی نداره

میتونی ببرش اورژانس بیمارستان 

من دانشجوئم بیشتر از این نمیتونم کمک کنم😔

ممنونم عزیزم 

نه بلد نیست قورت بده آخه

اگر جویده بود که تلخیشو حس نمیکرد یعنی؟؟

من زود دست گذاشتم بزور دهنش که بیاره بالا تقریبا سه چهار دقیقه بعد اینکه فهمیدم یعنی زود جذب میشه؟؟