2777
2789
خب خودت از اول مسئولیت قبول کردی عزیزم مثلا فکر میکنی اینطور تو ذهن شوهرت خیلی جذابی ...ازش بخوا کمک ...

نه عزیزم چاره ای نداشتم مرد خودش باید حس و عُرضه ی مردانگی داشته باشه تا زن هم بتونه زنانگی کنه

از این خبرا نیست خونه ی ما

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت باش با همه خوب باش تا وقتی بهت بد نکردن ،اگه کسی بهت بدی کرد جوابشو بده چه شوهر چه خانوادش نگو عیب نداره و با پنبه سر میبرمو زندگیم خراب میشه و فلان،زندگیت خراب نمیشه روحیت نابود میشه،خودت باش خوب باش  ولی تحمل نکن بدی رو

رک باش ولی بی ادب و فضول نباش ،به قول دکتر هلاکویی به حریم و حرمت کسی تجاوز نکن اجازه هم نده کسی به حریم و حرمت تو تجاوز کنه

یه حرف خوبی هم که شنیدم: بزرگترین سیاست صداقته

از آدمای سمی و خاله زنک هم دوری کن

این زنایی دیدین سوسولن از همه حیوونا میترسن همه غذایی نمیخورن و...اینا خیلی شوهراشون تحویلشون میگیرن ...

ولی من واقعا میترسم

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
سخته بخدااااا فکرکن همه باهمن چون فامیلن من تنها

منم دقیقا عین تو بودم داشتم از بین می‌بردم خودم رو 

از خونه مادرشوهرم میومدم تا دو روز مریض میشدم 

شوهرمم این تغییر رو فهمیده بود 

بعد خودم تمرین کردم

تو هیچ چیزی باهاشون وارد بحث نشو هیچ چیزی یا بحث چیزای خنده دار رو کن کلا توجه ات رو بردار نمیدونم چجوری 

چند دقیقا آرام باش چشماتو ببند بگو خدایی که منو خلق کردی کمکم کن که به چیزای خوب فکر کنم و خودت منو از این مهلکه نجات بده

میدونی چی شد کلا آرام آرام بدون اینکه من کاری کنم هر ۶ ماه یکبار هم همدیگه رو نمی‌بینیم بدون دعوا  شوهرم نمیره اونام اصراری ندارن  اما رفتارهاشون هم با من خیلی خوب شده

این زنایی دیدین سوسولن از همه حیوونا میترسن همه غذایی نمیخورن و...اینا خیلی شوهراشون تحویلشون میگیرن ...

اون منم 😑😂🥴ولی به خدا واقعا من از همه حیوونا میترسم 

هر غذایی ام نمی‌خورم اونم چون مادرشوهرم اینا شمالی ان ماهی شور وتخم ماهی و سیر و اینجور چیزا میخورن 

شوهرم خیلی هوامو داره واقعا 

پرسیدن که 

رفتی خرید؟

حالا نه هنوز فرصت هس 

چی میپوشی واسه مجاس اینا ؟یه چیزی میپوشم حالا 

میونه تون خوبه؟حالا همه که همیشه اوکی نیستن ماام ایییی خوبیم

از کی خوشت نمیاد؟من هیچوقت تاالان حس تنفر به کسی نداشتم 

بریم بیرون باهم؟بببنم وقت دارم (باحدومرز برین بیرون)

هیچوقتممممممم به جاری و خواهرشوهر نه روی زیادی بدین 

نه زیاد بخندین باهاشون 

خوش قلب باشید ها نه اونقد که سو استفاده شع

تجربع یه خانوم ۲۶ساله که ۱۰ساله ازدواج کرده و سختی دیده💔

این چیزایی که گفتین رو همه رو انجام میدم اما به خدا ادایی نیستم ذاتم همینه 😅😅😅😅یعنی دیگران به من ...

احسسسسسسنتتتتت😂😂😂😍😍😍

هی خواستم تایپ کنم و گفتم بیخیال الآن میان میخورن منوووو😂😂😂😂

منم اسفندی هستم دقیقا هر پستی که میگفتن از سیاست من در خودم می‌دیدم 😍😍😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫