2777
2789
یه چیزم بگماگه تو دوران دوستی و آشنایی هستین فاز مستقل و قوی بودن برندارین،کوزت نشین براش،بهش سخت بگ ...

یعنی تو دوران دوستی اصلا غذا درست نکردی واسش ؟

بازم ازین مدل رفتارا میگی عزیزم تو اون دوره 

یعنی تو دوران دوستی اصلا غذا درست نکردی واسش ؟بازم ازین مدل رفتارا میگی عزیزم تو اون دوره

نه بابا واسه چی درست کنم آخه😂

انقدم بدم میاد از این کار

حتی تو اون پیک نیکم که همه دخترا دسر آورده بودن واسه پسرا من نیاوردم.

تو دوران دوستی کلا نازنازی باش دیگه

بذار برات زحمت بکشه

اصلا هم نگو دنگمو میدم و خرج نکن و...

بذار خرج کنه

کلا بار رابطه باید رو دوش پسر باشه و اون ازت مواظبت کنه

حالا شاید بعضیا بهم بگن وای تو حرف بیخود میزنی و...

ولی واقعیت همینه متاسفانه.مردم چون تجربه نکردن زیادی رویایی فکر میکنن.

هرچی گنده دماغ تر و ادایی تر باشی مردا بیشتر میخوانت.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان من این دوره رو از کجا اوردی ممن که همه کاره مادرشوهرمه🤦

@Zahraad13 این آیدی ایتا منه. پیام بده بفرستم برات 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
جان من این دوره رو از کجا اوردی ممن که همه کاره مادرشوهرمه🤦

ببین اتفاقا مثل شما خیلی زیاده . کانال تجربه های دوره داره. کسایی که مثل شما بودن زیادن که نوشتن با شرکت در دوره مشکلشون تا حد زیادی حل شده . حتی بود موردی که شوهر بیکارو معتاد و دوباره سر به راه کرده بود و متعهد به زندگی. 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
بیشتر توضیح دهید لطفا

@Zahraad13 ایتا پیام بدید تا کانال تجربه های بقیه از خرید این دوره و براتون بفرستم. اونجا متوجه میشید چه سیاستی هایی و به کار بردن. ترفند داره. تمرین داره 

ببین یه سوال چرا بعضی مردا بی جنبه هستن ؟ باید چیکار کنیم ؟ مثلاً بهش اقتدار بدی زود خودشو گم می‌کنه ...

ببین اینکه خودشو گم می‌کنه برای اینکه زیاد کلمات اقتدار دهنده نشنیده زیاد بهش اقتدار ندادی . ولی نشونه خوبیه چون مشخص میشه نقطه ضعفش همین اقتداره و چقدر محتاج این اقتدار هست. شاید اولش یه رخی هم بگیره. ولی به مرور وقتی ببینه این اقتدار و فقط از شما میگیره اونوقت فقط میاد سمت خودتت.مثلا باید بگی آقایی من امروز خیلی دوست دارم برم بیرون اگر اجازه بدی خیلی خوشحال میشم ولی باز هرجور تو صلاح بدونی اگر راضی نیستی نمی‌رم. چندبار اینطوری بگه دفعه بعد می‌ذاره . اگر میخوای دقیق تر بدونی چجوری این مشکل و حل کنی ایتا بهم پیام بده دوره و برات بفرستم اونجا از مشاورش سوال بپرس. 

@Zahraad13 آیدی من 

ب نظرم ادما باید واقعی باشننمیتونم بابت هم نظرنبودنم باهات ازت معذرت بخوام چون نظرم اینه و الان فکرن ...

با این فرمون جلو بری غرور برای شوهرت نمی‌ذاری . ارامشم از خودت میگیری. آخه این چه مدل برخورده ... یعنی چی سیب زمینی ازین پوسیده تر نبود ...

آدم عاشق دلش نمیاد با همسرش اینطوری صحبت کنه. 

ما حتی اگر عاشق نیستیم باید به خاطر خودمون برای رشد خودمون برای خدا با همسرمون درست رفتار کنیم . برای آرامش خودمون از تنش جلوگیری کنیم.

مگه زندگی جنگه

زندگی سخته نباید سخت ترش کرد.

به خاطر سیب زمینی پیاز نباید تنش ایجاد کرد ارزش نداره.

وقتی ببینی استفادشون نکردی می‌فهمه

نیاز نیست شخصیتش رو بکوبونی

با این فرمون جلو بری غرور برای شوهرت نمی‌ذاری . ارامشم از خودت میگیری. آخه این چه مدل برخورده ... یع ...

عزیزم ی ایدی داری ک فرتوفرت ب همه میدی

شما تو زندگی من نیستیمنم زندگی بقیه نیستم

هرکنشی ی واکنشی داره

اقایی اگه اجازه بدی امروز‌دلم گرفته هوابخورم اگه اقایی اجازه نده شماباید از بی هوایی خفه شی مگ؟اقایی اقایی چیه اخه

شوهرمن غرور داشت من بهش دادمخودش نبود من ازش اینی ساختم ک هس

چیزی نداشت چیزی نبود 

الان کسیه واسه خودش ک اسمشم اگه اگه بگم بهت سرچ کنی اطلاهاتش میادبالا کامل میتونی ببینیش تو گوگل

الان غرور نداره چون منو نداره 

چپن بیدارشده

من اصلااین حرفارو قبول ندارم 

همیناباعث شدن من یجا خودم نبودمو همونجاروهم باختم 

ایدیتم بذار یجادیگه واسه یکی دیگه

دوره داره دوره داره

اقایی کی هس ک حالا خانم بره دوره ببینه واسه حفظش؟اقتدار واسه مرد نیس

اقتدار مال زندگیه

زندگی ک نقتدرانه نباشه اقایی ک بلدنیس گوجه خیاردرست بخره بره پهلو‌ننش

کم نبودن خانمایی ک بدونه شوهراشون موفق بودن

کمم نبودن خانمایی ک کنارهمسرشون موفق بودن

کمم نبودن اقایونی ک با اقایی اقایی زنش.نو ول کردن و‌زناش.ن همه عمر اثتداردادن ازترس 

اینا اسمش سیاست نیس

جسارتا حماقته

پروبال دادن ب طرف مقابل ک بتونه پات روت بذاره.ادما عقل و‌شعوردا ن این تنها تفاوت ماادما بین سایرموجوداته.عقل و شعور

عقل و شعور عقل و شعور

عزیزم ی ایدی داری ک فرتوفرت ب همه میدیشما تو زندگی من نیستیمنم زندگی بقیه نیستمهرکنشی ی واکنشی دارها ...

خب توقع داری چند تا آیدی داشته باشم 😵‍💫 یه آیدی دارم دیگ . بعد هم دوره خودم که نیست .پولی که جیب من نمیره . من خواستم کمک کنم عزیزم. شما هم خواستی این دوره و انتخاب کن شاید نظرت عوض شد. اینم یه راهی هست. حالا هرجور صلاح میدونی. خدا به شما وزندگیتون هم آرامش بده 

نه بابا واسه چی درست کنم آخه😂انقدم بدم میاد از این کارحتی تو اون پیک نیکم که همه دخترا دسر آورده بو ...

به نظرم همه چی به دوست داشتن طرف مقابلت برمیگرده اگه دوست داشته باشه همه کار می‌کنه نداشته باشه هم نه نازتو نمیکشه و کلا افسرده میشی 😂⁦⁦🤦🏻‍♀️⁩

یه دوره دارم دوره اقتدار دهی. از وقتی اقتدار میدم به همسرم رفتارش صدور هشتاد درجه تغییر کرده . همه چ ...

بهتر بود بگی ب صحبت های دکتر هلاکویی گوش کنه دیگه ،یه دوره دارم چیه

حتی مثالی هم ک زدی مثال خود هلاکوییه 

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

خب بعد وسایلایی ک پوسیده گرفته رو چیکارمیکنی؟مطمئنا یکاریش میکنی دیگهوون میگی اونی ک باید نیسدس چی؟

عزیزم تو اینطورمواقع مهم اینه ک غر نزنی وگرن  میتونی بهش بگی، مثلا بگی عزیزم لوبیا سبز خوب فلان ویژگی رو داره فشار بدی پیداس آبداره و توخالی نیس،اینایی ک خریدی هم خوبهااا اما اونا خوشمزه تره بعدم بغلش کنی و تشکر کنی

اینا همش تو صحبت های دکتر هلاکوییه

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚