2777
2789
عنوان

تا حالا شنیدید خانمی زبون شوهرش رو با قیچی ببره 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قاشق داغ کن بزار در دهنش از طرف من 😒شوخی کردم منم همین مشکل رو دارم ولی خب دیگه به مرور شوهرم فهمید ...

دقیقا این کاریه که این‌نمیگه به‌من چ ، یکی یه چیز سیاسی یا اعتقادی یا چیزی بگه باید حتما جواب بده دلش خنک شه ، هی میگم بابا به ما چ مگه ما باید همه مردم رو درست کنیم 🤦‍♀️

ازشمامیپرسیدن؟خوب اون خانمها باتوجه به اینکه لباس مردونه میخریدن از همسرشما نظر خواهی کردن چون ایشون ...

آخه خانما خودشون یه شرایطی رو میفهمن که شاید زیاد قابل توضیح نباشه ، فقط فهمیدنیه😑

ازشمامیپرسیدن؟خوب اون خانمها باتوجه به اینکه لباس مردونه میخریدن از همسرشما نظر خواهی کردن چون ایشون ...

اون عنتر برا هرکی می‌خریدند لابد سلیقه شو میدونستن که تنها اومدن براش بخرن اگه سلیقه طرفو نمیدونستن گوه خوردن اومدن برای یکی دیگه انتخاب کنن 

مگه برا شوهر اسی میخوان بخرن که از اون میپرسن ؟؟  

بیایم رفتار غلط رو تایید و تکثیر نکنیم، مرسی اه

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
نپرسن خودتو بنداز وسط اینحوری اعصاب خودت و شوهرت خراب نمیشع ..لازمم نیس توضیح بدید براشون میگفتی اره ...

آخه من کلا زبون ندارم 😐

تو موقعیت ها لال میشم بعدش یادم‌میاد 😐

آخه خانما خودشون یه شرایطی رو میفهمن که شاید زیاد قابل توضیح نباشه ، فقط فهمیدنیه😑

من خودم هم خانم هستم و این حرف شمارو پنجاه درصد قبول ندارم ما خانمها بعضی مواقع سناریوهای ذهنیمون قوی هست مدام این رو تو ذهنمون میگیم که عه اون خانم از همسرم ادرس پرسید باعشوه پرسید ،اونیکی میخواد همسرمو از چنگم دربیاره و....خیلی چیزهای دیگه

من با اینها کاری ندارم برای خودش شما میگم که این افکار این شک ها این حساسیت ها موجب فرسودگیتون خواهد شد