2777
2789
عنوان

تا حالا شنیدید خانمی زبون شوهرش رو با قیچی ببره 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من کلا زبون ندارم 😐تو موقعیت ها لال میشم بعدش یادم‌میاد 😐

من اگه خانمی سنگین و رنگین کاری پیش بیاد با شوهرم صحبت کنه حتی خودم از شوهرم میخوام کمک کنه و همکاری هم میکنم ولی وای بحال خانمی بخواد به بهانه کاری عشوه خرکی بیاد شلوارشو میدم دستش 😠 شوهرم هم چون به حساسیت های من آگاهی داره اینجور مواقع در افق محو میشه 😎

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
اون عنتر برا هرکی می‌خریدند لابد سلیقه شو میدونستن که تنها اومدن براش بخرن اگه سلیقه طرفو نمیدونستن ...

من این حرف شمارو قبول نمیکنم درست ما برای هرکسی که خرید میکنیم سلیقه ایشون رو هم میدونیم ولی پرسیدن سوال هیچ اشکالی نداره خیلی ها هستند که سلیقه خوبی در همه زمینه ها ندارن و ترجیح میدن مشورت بگیرن در اون لحظه همسر اسی اونجا بود و از ایشون پرسید

خودش میدونه  میخوامروزگارشو سیاه کنم😂😂😂🤣🤣 گناه داره .ولی ببین این زنها خونه خراب کن و دعوا راه بنداز هستن ک خودشون بیان جای زن.خب؟؟ول کن دفعه بعد اگه یکی خواست با شوهرت لا.س  بزنه بگو از من بپرسین من بلدم چجوری راهنمایی کنم.خیط کن  زنهای هر زه رو

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

من این حرف شمارو قبول نمیکنم درست ما برای هرکسی که خرید میکنیم سلیقه ایشون رو هم میدونیم ولی پرسیدن ...

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد 

با فروشنده مشورت کنن باز نتونستن با لحن و متانت از دیگران بپرسن نه صداشون بکشن ناز کنن 

در کل با کسی که میخواد بپوشه مشورت کنن 

اگه سورپرایزه با فروشنده شرط کنن که اگه کادو پسند نشد میاریم عوض میکنیم 

البته اینراهکارها  واسه اشخاص سالمه نه کرمو مثل اون زنک ها 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد با فروشنده مشورت کنن باز نتونستن با لحن و متانت از دیگران بپرسن نه ...

شما اگه با دقت نظرات منو میخوندید متوجه میشدید که من نوشتم بعضی مواقع ما از حساسیت زیاد فکر میکنیم طرف مقال لحن مناسبی نداره 

هرچند 

بقیه حرفاتون هم درسته

شما اگه با دقت نظرات منو میخوندید متوجه میشدید که من نوشتم بعضی مواقع ما از حساسیت زیاد فکر میکنیم ط ...

عزیزم حس یه زن معمولا اشتباه نمیکنه 

خدا کنه شما درموقعیتش قرار نگیری که با مرد شل و ول یاااااا ساده و زنای کارکشته بیرون طرف بشی میفهمی اسی چی میگه 

عزیزم حس یه زن معمولا اشتباه نمیکنه خدا کنه شما درموقعیتش قرار نگیری که با مرد شل و ول یاااااا ساده ...

من خودم ازدواج کردمو چند سالی هم از عمر زندگی مشترکم میگذره و به اندازه کافی تجربه دارم  و در جامعه هم حضور دارم متوجه هستم شما چی میگید منظور من اینه بعضی وقتا باید سر بعضی چیزهارو ول کنیم وقتی من همسرم رو میشناسم میدونم از حرف زدن و نگاه کردن به خانمها  سواستفاده نمیکنه چرا با فکرهای بیخود زندگی رو برای خودم و همسرم زهر کنم الان اسی مدام خودخوری میکنه هیچ اتفاقی برای همسرشون نمی افته اونیکه دچار مشکل روحی میشه اونیکی پیر میشه اسی هست 

من با افراد شل و ول کاری ندارم اون موضوعش جداست 

من اگه خانمی سنگین و رنگین کاری پیش بیاد با شوهرم صحبت کنه حتی خودم از شوهرم میخوام کمک کنه و همکاری ...

یه سری رفتارا و احساسا هست خانما خوب درک میکنن که اصلا قابل توضیح نیست ولی قابل فهمیدن هست 

خودش میدونه میخوامروزگارشو سیاه کنم😂😂😂🤣🤣 گناه داره .ولی ببین این زنها خونه خراب کن و دعوا راه ...

میدونی من سر لحظه لال میشم نیمتونم واکنش خوب نشون بدم ، بعدا یادم میاد . 

شوهرمم خیلی بچه مثبته چون اصلا حتی یک در هزار نگرانی باید لاس و این‌چیزا ندارم چون خودش آومیه که زن و پول و اینا اصلا واسش مطرح نیست ، بیشتر حرفم‌اینه اینقد با مردم زود جور نشه و به همه با نگاه خ ب نگاه نکنه چون خیلی این کارو میکنه . 

بهش بگید با نامحرم حرف زدی خودتو الوده کردی!صد تا صلوات بفرست دهنت تمیز شه😂😂😂

بلده بابا ، نگاه نمیکنه موقع حرف زدن 😑 ولی خیلی زود صمیمی میشه خیلی خیلی زود  

حتی به اندازه یه سلام و علیک 🤦🏻‍♂🤦‍♀️