2777
2789

واییی دلم ایقدرررر لباسای جور با جور میخواد دلم میخواد یه پنجاه ملیونی داشتم برفتم لباس میخریدم برا من کافیه 

😅🤣بخدا خسته شدم دندون باید درس شه یه عالمه هزینه روتین پوستی و کرمها باز یه عالمه هزینه داره ایقدرر دلم یه لباسایی میخواددد یه سری لباس میخرم باز یه جدیدایی هس دلم از اونا میخواد😭😅واییی گوشی جدیدم میخوام 

یکی باشه همشو یجا به من بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا همه دخترا هم جنسام بهترینا لایقشونه بهترینا انشالله مسیر زندگیت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من پولداره اما خسیس  بچه ننه پولتشو میده خانوادش ی هزار خرج منو خونه نمیکنه... دعا کن بختت خوب باشه ندفقط پولدار 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar