2777
2789
عنوان

پرستاری یا معلمی

769 بازدید | 77 پست

کدوم پرستیژش بیشتره زمینه پیشرفت کدوم فراهم تره به نظرم ادامه تحصیل پرستاری بهتره

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال ببخشید امسال برم پیام نور محرومیت داره واسه سال بعد کنکور ؟

اگه روزانه قبول نشی نه پیام نور محرومیت نداره

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

بنظر میرسه واس شما پرستاری بهتر باشه. هن پرستیژ بهتره هم درآمدش 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بستگی داره پیشرفت از نظر تو چی باشهمثلا اگر به مهاجرت علاقه داری قطعا پرستاریولی درکل هردو خیلی در ج ...

آره قصدم مهاجرته کشورهای حاشیه خلیج فارس ماهی ۲۰۰۰۰ دلار پول و مزایا میدن ولی فرهنگیانم واسه کسایی خوبه که می خوان بمونن 

معلم آقا بالا سر نداره ولی پرستار تازه کار رو دهنشو صاف میکنن باسابقه هااا حقوقشم چنگی به دل نمیزنه ...

مدیر:آیا من برای شما یک شوخی هستم

هردو رو‌تا دکتری ادامه بدید میتونید هیئت علمی بشید مگر اینکه قصد مهاجرت داشته باشید 

یکیم بحث علاقه هست که ببینید به محیط بیمارستان علاقه دارید یا محیط آموزشی 

در کل هر دو خوبه ولی کار معلم سبک تره 

پرستیژ هم بنظرم در ی حد هستن