darkgirl82 مدیر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 2054 عنوان پرستاری یا معلمی | مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 77 پست کدوم پرستیژش بیشتره زمینه پیشرفت کدوم فراهم تره به نظرم ادامه تحصیل پرستاری بهتره می روم که خویش را با خودم بیاورم با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤 1403/07/26 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوسیا عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 12517 معلمی...چون تایم کاریش کمتره،محیطش بهتره،شب کاری هم نداره،سه ماه تعطیلی هم برقراره،ناراحتی وکثیف کاری هم ندارهپرستاری از دووووووووووور خوبه! ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین
darkgirl82 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 2054 چه ربطی داره؟دست معلم بازتره چون گفتم سکو پرتاب داره مگه من درامد مدرسه معلم رو گفتمدرامد کلاس خصوصی ... ربط داره چون اینایی گفتین هیچوقت نمیان معلم مدرسه و فرهنگیان خونده هارو بزارن واسه کلاس کنکوری در هر حال می روم که خویش را با خودم بیاورم با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
darkgirl82 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 2054 معلمی...چون تایم کاریش کمتره،محیطش بهتره،شب کاری هم نداره،سه ماه تعطیلی هم برقراره،ناراحتی وکثیف کار ... آره ولی عوضش پرستاری هم مهاجرت خوبی داره و درآمدش در صورت اینکه ارشدم بخونی بستگی به تخصص از ۶۰ تا ۱۰۰ ملیون درماه هم میشه می روم که خویش را با خودم بیاورم با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤