2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم میخادداون پسر بچه رو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7819 بازدید | 165 پست
میخوام یه چیزی بگم می ترسم بریزن سرم من خودم مخالفم ولی اینکه 24 ساعت خونه شما باشه واقعا خیلییی بده ...

اینم کردم بازم نمیگیره جلو بچشو یعنی مشکل شوهرمه میره در خونش برش میداره میاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادر بچه هیچی نمیگی؟ 

بچه که میاد خونتون بهش بگو مامانت چرا هرروز تورو میزاره میره 

توروخدا حرف از احساسات بچه نزنید که تنها راهش همینه

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

رابطه ت با جاریت چطوره؟

منم همسرم خواهرزاده ش رو خیلی لوس کنه ۀتیشی میشم هرچند به روش نمیارم ولی من دلیل محکمی دارم خواهرشوهرم رابطه ش با ما خیلی بده

مادرشوهرم به زور بچه رو میکنه تو دل من و همسرم...

تو چی؟ رابطه ات با مادر بچه خوبه؟

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

😐لعنت به شما یعنی چی بچه رو نیشگون بگیر

وای وای نه بچه رو ناز کنه بیاد دوباره رو فرش تازه عروس دستشویی کنه بعدم شوهر این آقا بیاد این بدبختو کتک بزنه 

مادر بچه که اینقدر بی فکره زنعمو به فکر بچه باشه؟ 

نترس نیشگون بچه رو نمیکشه

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

هرچی میگم انگار نه انگار بازم میاره منم تو اقدامم اما نمیشم باردار

نیازی نیست به کسی بگی. محکم جلوی شوهرت وایسا و نذار بیاره. برات ناراحتی هیچ کسی مهم نباشه.

خودت هم برو تاپیک درمان ناباروری من. اگه همه رو انجام دادی که عالی اگه نه نسخه ی بارداری رو انجام بده انشاالله چند ماه دیگه نهایت بارداری. سوره مزمل رو هم چله ببند

ولی من نمونه مردی رو دیدم که عاشق برادرزادش بود اما سر بچه های خودش بی مسئولیت دوعالم

پسر جاری من

هر بچه ای تو خاندان همسرم بود رو خیلی دوست داشت میومد با بچه ها بازی و ..

ولی داداش خودش که دنیا اومد یعنی یه ثانیه با این بازی نکرد 

رابطه ت با جاریت چطوره؟منم همسرم خواهرزاده ش رو خیلی لوس کنه ۀتیشی میشم هرچند به روش نمیارم ولی من د ...

آره رابطم خوبه ولی مشکلم همینه هر روشی هم امتحان کردم بازم برنمیداره بچش رو

من همیشه اتفاقی تاپیکهات رو میبینم .

همسرت یه مرد بچه دوست هستش و بچه برادرش رو خیلی دوست داره 

حالا دست بر قضا اتفاقی بچه اومده خونتون جیش کزده بچه دوسالهچرا اینقدر نسبت بهش گارد میگیری؟ مگه چی شده؟ مگه چی میشه؟ دائم بحث و دعوا داری سر ی بچه ؟ اوقات تلخی میکنی برای بچه برادرشوهر ی پسر کوچولو ک عموش عاشقه خوب بنده خدا اختیار نداره بیاره خونش بچه برادرشو؟  زن نیاورده ک ......

یکم صبوری کن یکم یا محبت باش توهم ب بچه محبت کن اون بزرگ میشه ناخواسته توجه همسرت بهش کم میشه الان اوج شیرین بودن اون بچس همسرت شب خسته و کوفته میاد خونه خوب دلخوشیش فعلا اونه شما نباید اینقدر بیسیاست رفتار کنی ک چی میشه مگه ؟ کمی با دل شوهرت راه بیا مگه چیه کار اشتباهی ک نمیکنه هی میگی هفته ای ی بار ببینش فکر کردی کار خوبی میکنی ؟فقط همسرت ازت متنفر میشه مثلا بگی دوسش نداشته باش دیگه دوسش نداره؟ اتفاقا بیشتز میشه اینقدر ب اون طفل معصوم حسودی نکن همسرت ازت متنفر میشه 

اتفاقا تو هم محبت کن بهش خدا کمکت میکنه ی بچه شیرین خودت میاری اونوقت بچه تو میشه سوسولی خیلی داری سخت میگیری بابااااا

با لحن دوستانه بخون

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
هرچی میگم انگار نه انگار بازم میاره منم تو اقدامم اما نمیشم باردار

حدس زدم خودت تو اقدامی نمیشه  الان چون خودت بچه دار نمیشی هی رو حرکات بچه حساسی و اذیتت میکنه ی حس حسادت داری انشالله خودت باردار شی میبینی اصلا کاراش مهم نیست و حساسیتت کم میشه

کاربری دست دو نفر👧

وااااای از این مردایی که فکر میکنن آسمون سوراخ شده و خاندان اینا افتاده پایین خدا صبرت بده . ولی بر اساس تجربه میگم کوتاه نیا و با سیاست به شوهرت نزدیک شو که بتونی روش تاثیر بذاری 

حق با شوهرته بعدم طلاققققق ؟!!!

کتکش زده سر یکی دیگه بعد حق با شوهرشه؟

غلط کرده کتک بزنه

این بچه میمونه بزاش؟ تو بی پولی هاش تو کمبود هاش اخلاق بد و خوبش رو این بچه تحمل میکنه یا زنش؟ 

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
من همیشه اتفاقی تاپیکهات رو میبینم .همسرت یه مرد بچه دوست هستش و بچه برادرش رو خیلی دوست داره حالا د ...

چرا دلشخوشیش اون باشه؟؟؟؟ بچه مال اونه که دلشخوشیش اون باشه کدوم مردی دلخوشیش پسر بردارش بود بگو بهم این اصلا جای منو گرفته من اصلا نمیتونم یه دقیقه با شوهرم خلوت کنم منو اصلا نمیزاره پیش شوهرم و از خودنمون هم‌نمیره حتی اگه بیرونش کنم