مشکل من با شوهرم خیانت های مکرر و بد پولی و دست بزنش هست قبل عید تمام پولامو با کتک گرفت حالا نمیتونم خواهرم ببینم مشکل داره یا خواهرم سر هیچی بهش فرصت دادم برگشتم دیدم سر 15روز به ده تا خانم پیشنهاد دوستی داده باز ول کردم رفتم مهریه گذاشتم اجرا پدرم پشتم بود یهویی اومد مظلوم بازی خوب شدم و اینا برگشتم دیدم تو سایت صیغه یابی هست و یک کتک مفصل زدتم الآنم جز بددلی و بددهنی چیزی برام نداره خسته شدم ماه هاست قراره بریم مشاوره نرفتیم 12سال زندگی مشترک و دو تا بچه هست حاصل این ازدواج ناموفق چکار کنم قبول کنم تمومش کنم بابام مریضی قلبی داره نمیخام برم خونه بابام
ماشینمون قراضه هست 200تومن می ارزه و یک وکالت بلاعزل از همه چیش دارم یعنی در نبودش میتونم برم بانک و اینا خرید فروش ملک هم بدون اجازش انجام بدم یک خونه خریدیم
چقد شرایط سختی داری عزیزم خداد به دلت ارامش بدی اگه شاغل بودی ولش می کردی می رفتی .این آقا با این خصوصیات به درد سطل آشغال می خوره جز روح و روان داغون چیزی از این مرد نصیبت نمیشه ولی اگه ثروت داره سعی کن یه چیزی ازش بگیری بعد برو
خب مگه نمیگی وکالا بلا عزل داری خونه رو بگیر حداقل
خب میتونم خونه رو بفروشم وقتی خودش هست که نمیشه فقط اون وکالت بلاعزل یک پوئن حساب میشه چون من باید برم امضا کنم از اسم خودم در بیارم وگرنه تا آخر عمرش حتی میتونم از کارشناس برداشت کنم