2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم میخادداون پسر بچه رو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7819 بازدید | 165 پست

اینکه خوبه دختر خواهرشوهرم اون روزا که۶ سالش بود سرشو میذاشت رو پا شوهرم اونم موهاشو ناز میکرد دست میکرد تو موهاش وای چقد حرص میخوردم یبار سرمو گذاشتم رو پاش موهامو ناز نکرد منم زدم زیر گریه و حرف دلم رو زدم که تو با دختر خواهرشوهرت احساسی رفتار میکنی شوهرم به هیجاش نگرف گف من داییشم دوسش دارم ولی رفتارش رو دیگه تکرار نکرد حالا که من بچه دارم خواهرشوهرم اصن نگاهم به پسرم نمیکنه منم به شوهرم یادآوری کردم کارش رو و بی محلی خوذهرش رو پشیمونه 

توام بچه بیار دیگه کاری به اون نداره 

اونایی که میگید تحمل کن. اون بچه ننه بابا داره ومسئولیت داره برا اسی.اگه ی اتفاقی براش بیفته هزارتا ننه بابا پیدا میکنه.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بچه یا مادرشوهرت اونجان توبرو تو اتاق و کاراتو بکن.که نیان انقد.بچه رو متلا بسپاربه شوهرت و برو تو اتاق..

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

ببین پسر من که می‌ره خونه جاریم، دو دقیقه بعدش جاریم دستشو میگیره باهاش میاد خونه ما، نه با اخم ها با روی خوش، میگه پسرت دستمو کشید آورد، بعد میشینه دیگه نمیره، تو هم چند دفعه این کارو بکن ببین شاید کنترل کرد پسرشو

میخوام یه چیزی بگم می ترسم بریزن سرم 

من خودم مخالفم ولی اینکه 24 ساعت خونه شما باشه واقعا خیلییی بده باید اینجوری برخورد کرد 

بچه رو بترسون کنه بعد برش دار ببر بده جاریت بگو گریه میکنه خودتم بیا خونه درو ببند خودتو بزن مریضی 

ب مادرش بگو بچه رو نیاره خونتون بچه رو نیشگون بگیر یواشکی خودت اقدام‌ب بچه کن

وای توروقران انقد بدذات نباشید . ینی چی نیشگون بگیر . بچه به این لطیفی مگه طاقت داره . خدا نیاره ادمایی مث شمارو .. مرنیکه گنده زنشو زده .. ولی انقد کتک خوردن از دست شوهر براتون عادیه که حرفی درین مورد نزدی . بچه بیگناه چیکار کرده این وسط

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اینکه خوبه دختر خواهرشوهرم اون روزا که۶ سالش بود سرشو میذاشت رو پا شوهرم اونم موهاشو ناز میکرد دست م ...

منم یه روز سرم رو گذاشتم رو پاش عصبانی شد ولی اون بچه که میزاره نازش میکنه