2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم میخادداون پسر بچه رو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7819 بازدید | 165 پست
پسر جاری منهر بچه ای تو خاندان همسرم بود رو خیلی دوست داشت میومد با بچه ها بازی و ..ولی داداش خودش ک ...

برای همین نباید بخاطر همچین آدمایی پای یه بچه‌ی دیگه رو به دنیا باز کرد انقدر بدم میاد هرچی میشه میگن بچه بیار درست میشه مگه بچه دارو یا اسباب بازیه 

یه روزی پرواز می‌کنم... 
برای همین نباید بخاطر همچین آدمایی پای یه بچه‌ی دیگه رو به دنیا باز کرد انقدر بدم میاد هرچی میشه میگ ...

واقعا 

الان اطراف خودم خیلی ها اینجورین

داداش خودم

عاشق بچه هاس 

بچه ها عاشقشن 

همیشه زن داداش سابقم به بچه های ما آلرژی داشت 

البت داداش میومد خونه مامان تو همون تایم با بچه ها بود 

ولی با همسرش قرار گذاشته بود هیچ وقت بچه دار نشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری منم خوشم نمیاد هر دیقه یکی بیاد خونم .... به جاریت بگو من نمیتونم مراقبت کنم از پسرت لطفا اگه عموش اومد اجازه نده بیاره ...به شوهرت بگو اگه دوست داره بچه رو ببینه مثلا بره خونه اونا چند بار که به بهانه بچه برید خونشون جاریت دیگه خودش محل نمیده تموم.... هر وقت شوهرت گفت دلم بچه رو میخواد سریع بگو باشه شب بریم خونشون...

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

من تاپیک های قبلت رو نخوندم عزیزم 

ولی وقتی اوضاع همینه پس بهتره باهاش کنار بیای دیگه و به خودت سخت نگیری 

اصلا فکر کن بچه برادر خودته که میاد ن برادر شوهر 

اونطوری هم دوست داری بیشتر باهاش بازی کنی و برات راحتتر هست 

الهی خودت هم به زودی صاحب اولاد سالم و صالح بشی 

الآنم هر طور هست بهتره صبوری کنی و آرامش داشته باشی و بی خیال باشی

خدا خودش کمکت کنه بهت آرامش ببخشه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
چرا دلشخوشیش اون باشه؟؟؟؟ بچه مال اونه که دلشخوشیش اون باشه کدوم مردی دلخوشیش پسر بردارش بود بگو بهم ...

اینو باید از همسرت بپرسی  خیلی ناراحتی طلاق بگیر ولی اون بچه گناهی نداره 

به خدا ی بچه نمیتونه جاس شمارو بگیره فقط حساس شدی اون ی طفل معصومه که عموش دوسش داره پدر مادرش نمیتونن بزننش ک بچه دو ساله چی میفهمه حریم خصوصی یعنی چی ؟  

برای خلوت با همسرت شب برای همین کاراست دیگه موقع خوای هر دقیقه ک خلوت ندارین 

باز اگ جاری خودش بچشو میفرستاد ی حرفی بود ی ناراحتی بود 

اما وقتی میگی شوهرت میره میاردش  دیگه حرفی نمیمونه دوسش داره شما نباید حسادت کنی ک شما همسر اون مرد هستی اون فقط ی بچس همین یکم دلت رو صاف کن واقعا خجالت داره ک به خاطر ی بچه دو ساله آدم با همسرش دعوا کنه که شما سنت خیلی کمههه و اصلا وقت ازدواجت نبوده ک ی بچه دو ساله رو فکر میکنی میاد جای تورو میگیره نترس محبت شوهرت تموم نمیشه خیالت تخت برای تو هم میمونه اگه خودت اوقات تلخی نکنی زندگیت بهشت میشه

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
واقعا الان اطراف خودم خیلی ها اینجورینداداش خودمعاشق بچه هاس بچه ها عاشقشن همیشه زن داداش سابقم به ب ...

چرا جدا شدن؟

چرا قرار گذاشنه بودن بچه دار نشن با اینکه اینقدر بچه دوست داره

چرا جدا شدن؟چرا قرار گذاشنه بودن بچه دار نشن با اینکه اینقدر بچه دوست داره

کلا ازدواجشون از اول اشتباه بود و داداشم شخص خوبی انتخاب نکرد

فوق العاده زن دهن بین و خرافاتی بود 

در حدیکه میگفت کفش و چادرم رو میسوزنم و به کسی نمیدم تا بختم نسوزه 

و بعدم خیلی قرض بالا آورد و چک هایداداشم رو داده بود به بقیه 

و...

کلا باورت میشه دقیق نمیدونم 

داداشم همیشه میگه بچه وقتی خوبه که مال خودت نباشه 

بچه یعنی مسئولیت و من حوصله اش رو ندارم 

شما 

یه مدت تمرین کن

اصلا حساسیت نشون نده

انگار اون بچه نیست

در اتاقت رو ببند

وسایل حساستم جمع کن 

اون بچه هم اومد برو به کاری برس 

اصلا هم حتی تو جمع به بچه توجه نکن 

و خودت رو مشغول کن به یه کاری 

با همسرت به خاطر همین کتک سرد برخورد کن 

وای وای نه بچه رو ناز کنه بیاد دوباره رو فرش تازه عروس دستشویی کنه بعدم شوهر این آقا بیاد این بدبختو ...

بره به زن عمو تذکر بده 

خجالت نمیکشی میکی یه طفل معصوم رو نیشگون بگیر چقدر دلت سیاهه

وای وای نه بچه رو ناز کنه بیاد دوباره رو فرش تازه عروس دستشویی کنه بعدم شوهر این آقا بیاد این بدبختو ...

به نظرم شوهر این خانم مقصره 

هنوز نمیدونم اولویت زندگیش چیه 

زندگی رو با خاله بازی قاطی کرده 

و مادر بچه 

که باید بدونه یه نوعروس نیاز به خلوت داره 

شما یه مدت تمرین کناصلا حساسیت نشون ندهانگار اون بچه نیستدر اتاقت رو ببندوسایل حساستم جمع کن اون بچه ...

بعدم بخاطر بچه ای که مال خودم نیس وسایل خوشگل خونمونو جمع نمیکنم