2777
2789

مامانا بچه های شماهم زیادی کنجاو و لجبازن؟

تا چند ماهگی هی میرن سراغ کشو و کابینت خسته شدم هیچی سر جاش نیست

زیاد طول کشید .  از این دسته ها هست . مخصوص کمد و کابینت که بچه نتونه  بازشون کنه از اونا بخر 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

زیاد طول کشید . از این دسته ها هست . مخصوص کمد و کابینت که بچه نتونه بازشون کنه از اونا بخر

همه چیو امتحان کردم فایده نداره تا الان چندتا چیز گرونم شکونده  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید جمع کنی . جمع نکنی همینه .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من هی جمع میکنم اخر خودشو به یه چیزی میرسونه کم اوردم دیگه دعا کن زودی عاقل بشه خسته شدم

همه وسایلاتو بزار انبار یا اتاقی درشو ببند ‌ تا چند ماه اینطوریه . 

پسر من 11ماهشه دیشیب رفته بود سر کابینت فلفل قرمز رو رو خودش خالی کرده بود اینقد جیغ و گریه کردم که نگو ....سریع بردمش حموم از دماغش و چشماش اب می اومد شیطون 

پسر من 11ماهشه دیشیب رفته بود سر کابینت فلفل قرمز رو رو خودش خالی کرده بود اینقد جیغ و گریه کردم که ...

بچه منم امروز زد در توستر رو پودر کرد وسط شیشه ها وایساده بود گفتم الان بدنش تیکه تیکه شده ولی خداروشکر چیزیش نشد اصلا یادم نبود توستر رو بردارم