2777
2789
عنوان

دعوتی پیتزا

837 بازدید | 58 پست

بچه من اینجا میگم موضوع شمابگین حق باکیه...چندشب پیش منوشوهرم وبچه هام رفتیم عیادت برادرشوهر که بیمارستان بود..یه سرزمین مادرش وپدرش وابجیش وشوهرهش هم بودن گفتن بریم طرقبه بستنی بخوریم رفتیم پدرشوهرگفت نه بریم کوهسنگی بستنی بخوریم اومدیم کوهسنگی دیدیم هراسیده همه سرفه میکنن من گفتم بستی سرمامیخوریم بریم ذرت مکزیکی بخوریم پدرشوهرم رفت واومدگفت قیمت ۶۰ و۸۰ماهم ۷ نفربودیم بایه بچه کوچیک من...خلاصه بازمن گفتم نه پس بریم یه ساندویچ بخوریم براشام چون دیگه دیروقت شده بود...وکلا اینام ازاین پولا نمیدن....خلاصه اومدیم من شوهرم ومادرشوهرم خونشون چایی بزاریم پدرشوهرم ودخترش ودامادش رفتن براپیتزا باپسرمن که۱۰سالشه....اومدن خونه...پیتزاروپیک آورد ۴تا تک نفره....منومیگی هنگ کردم این همه آدم ۴تا....خلاصه بمن یک تیکه کوچیک رسیدپسرم ناراحت شد من به شوهرم گفتم دیدی کمه باید میرفتی میخریدی....پدرشوهرم عصبانی شدحرف نباشه روبه شوهرم گف پاشوبخر...بعدیه تیکه اضافه‌ اومده بود.من گف بخورگفتم نمیخام گف تونخوردی گفتم میرم خونمون غذای ظهراضافه اومده میخورم...خلاصه پدرشوهرم خودشو چنان پرباد گرفته که مگه شماچنتامیخورین...گفتم ماوالانفری یکی....خواهرشوهر گفتم الان تعدادزیادبوده من گفتم اینجوری باشه پولش کم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بلندمیشدی کنارپیتزا تخم مرغ درست میکردی یاسین زمینی سرخ میکردی میخوردین تاسیربشین شاید پول کافی نداشته یاگفته چون شبه کم میخورین 

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️

اونا ک گدا بازی دراوردن تو هم بدتر از اونا  مث نخورفه ها و ندیده ها رفتار کردی.... برا ی پیتزا این کارا چیه. بچه گشنه مونده ی نیمرو میدادی... 

ببخشید بد  و رک جواب دادم البته

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

نمیخریدن بهار بود برا اون همه ادم چهارتا 😐😐

چجوری روش شده

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

😐😐😐😐😐😐وقتی یک نفر نمیتونه تصمیم بگیره و جمع هم به حرفش باشن و حرمت نگه دارند همینجور شلم شوربا میشه. 

شما که اخلاق شونو میدونی،  ذرتت رو میخوردی و میومدی خونه غذا میخوردی. 🫤😑🤧

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب شاید توان مالیشون کمه شما چرا انقد خودتو بروز میدی؟والا من خونه مادرشوهر‌پدر شوهر برم گشنه ام‌بمو ...

نه باباپولدارن ولی خسیس....کلاتوخورد وخوراک خسیسن....خوب هیچوقت براشون کم نمیزارم