2777
2789
عنوان

دعوتی پیتزا

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 58 پست
دیگه سعی کن هر جایی مهمونی هر چی گذاشتن جلوتون حرفی نزنی. وجهه خوبی نداره. قحطی که نیومده، بعدا برمی ...

خودشون اصراردارن باهاشون باشیم وگرنه من بیشترمواقع نمیرم....یاوقتی دعوتی میگرن من خونمون یه چیز میخورم بعدمیرم چون میدونم غذاکمه

اونا باید بیشتر میگرفتن.. شما هم از اونا بدتر خیلی زشت بوده کارت که به روشون آوردی.. خب ۸ نفر بودین ۴ تا پیتزا دو نفر یکی میخوردین نهایتشم اگه بچت سیر نمیشد و می‌گفت مامان گشنمه یه نیمرو براش درست میکردی

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم همون اوایل ازدواج مث شمابودم ولی تاکی....حتی تو دوران عقد ازخونمون خوراکی می‌بردم توکیفم تو ...

خب اینا معلومه کلا خسیس ان فقط برای شما نیست برای خودشون هم خرج نمیکنن 

همیشه قبل از رفتن خونشون یه چیزی بخورید تا اونجا گشنه نمونید و خدارو شکر ک شوهرت مثل اونا نیست تو خونه خودتون ک همه چی می‌خورید هر چند وقت یکبار میخواین برین خونه پدر شوهرت ک اونم تحمل کنید دیگه چاره ای نیست کلا مدلشون همینه

قیژ قیژ 🐍
خب اینا معلومه کلا خسیس ان فقط برای شما نیست برای خودشون هم خرج نمیکنن همیشه قبل از رفتن خونشون یه چ ...

اره بابابخدا مافراریم ازاونجا....چون همیشه گشنه هستیم حتی شوهرمم میگه نمیرم...فک کن

خوب مشکل اینه اصلا رونمیدن به عروس که من پاشم تخم مرغ بیارم..مادرشوهرم وخواهرشوهرم هم بودن به روی خو ...

باورت میشه من و پسرمم به پیتزا و با هم میخوریم ن اینکه گرون و این حرفها ن واقعا نمی‌تونیم بخوریم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
یکی میدادین ب پسرت ک سیر بشع بقیه هر دو نفر یکی میخوردن

ندادن...منم گفتم...خواهرشوهر م گف خانوادگی یکی ...اون یکی اضاف برای سرریزه ....ما چهارنفریم یه دونه اونا دونفری یه دونه...اصلا نزدیک بود گریم بگیره

باورت میشه من و پسرمم به پیتزا و با هم میخوریم ن اینکه گرون و این حرفها ن واقعا نمی‌تونیم بخوریم

ببین راست میگی....براماهم بعضی اوقات پیش اومده...ولی اون شب ازسرشب دور دور زدیم تایه چیز بگیرن تااخرشب شد واقعا همگی گشنه بودیم

ببین راست میگی....براماهم بعضی اوقات پیش اومده...ولی اون شب ازسرشب دور دور زدیم تایه چیز بگیرن تااخر ...

دیگه بش فکر نکن شایدم حق با شماست 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️