2777
2789
عنوان

دعوتی پیتزا

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 58 پست
نمیخریدن بهار بود برا اون همه ادم چهارتا 😐😐چجوری روش شده

بخدا آخرش من بچمون زدم گفتم چراگفتی گشنمه بازم میخام....دیدی نیس..باشوهرم بحث کردم گفت چرابرابچه نخریدی...خودمم گشنه....یه وضعی

خوب نخریدگف گرونه....منم دیدم ایناروپول حساسن گفتم جمع بشه قضیه

یادبگیر اینجور مواقع اظهار نظر نکنی.  اونقدر قبلش همسرت رو پخته باشی که دراون لحظه یا نظرت رو بپرسه یا خودش بدونه نظرت چیه،  نظر بده. 

یا بگو باباجون لطفا نفر یکی ذرت بگیرین.  میچسبه دورهم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادبگیر اینجور مواقع اظهار نظر نکنی. اونقدر قبلش همسرت رو پخته باشی که دراون لحظه یا نظرت رو بپرسه ...

اره بابا هزارگفتم غلط کردم ....بعدم پدرشوهرم درظاهرنظرمیپرسه ولی اخرسرکارخودش میکنه....

اره بابا هزارگفتم غلط کردم ....بعدم پدرشوهرم درظاهرنظرمیپرسه ولی اخرسرکارخودش میکنه....

تو که شناختی شون ولی سیاست برخورد باهاشون رو یاد نگرفتی. 

تغییر رویه بده تا اوضاعت بهتر بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حالا یه درصد فقط یه درصد احتمال بده جیب میزبانت که پدرشوهرت بوده اون روز خالی بوده باشه و به اندازه همون ۴تا پیتزا بودجه داشت

بعد ببین کار شما چقدر زشتتر بود

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

سیاست بابا موقعه نظر  دادن نظر بده گف بستنی بخورید برگردید هی چونه هی نظر من اصلا موقعه تصمیم نظر نمیدم 

میکشم کنار‌....شما نباید ب همسرت چیزی میگفتی

تمام...مسلما آدم لارج یا باشعور اون همه جمعیت میبینه باید بفهمه چن تا بخره

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

اگ پولشو شما دادی و میدادی تعدادشم دستور میدادی فک کن خونه مادرت شوهرت بگه چرا کم خریدین خجالت اب نمیشدی ؟ شرمنده خونوادت نمیشدی ؟ بالاخره مهمون بودی این ادا ها و گشنه بازیا چی بوده هرچقدرم پولدار باشن بالاخره مهمون بودی 

کاربری دست دو نفر👧

پدر همسرت اشتباه کرده ولی شما اصلا نباید ب روی خودت میاوردی کار شما هم اصلا درست نبود تخم مرغ درست میکردین می‌خوردین

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

تو که میگی پول  یه ذرت نمی‌دن پی چطور توقع داشتی پیتزا درست درمون بگیرن 

همونجا برمیگشتی خونتون 

یا همون بستنی رو میخوردین

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼