2777
2789
عنوان

امشب عروسیشه💔

602 بازدید | 25 پست

میدونید فرقش با یه عزیزی که از دست دادی چیه ؟ اینه که حداقل میتونی خودتو با اینکه زندستو خوشحاله آروم کنی 

جیگرمو سوزوندن نزاشتن بهم برسیم خانوادش گفتن این دختر لایق ما نیست ما دنبال یه دختر باکره و محجبه ایم بعد یه سال مثل آشغال منو گذاشت دم در و گفت خداحافظ به منی که به خاطرش رفتم یه شهر دیگه خانوادمو ول کردم دوستامو ول کردم آبرومو تو‌ شهر بردن تنها شدم ولی به امید اینکه هست 

جیگرمو سوزوندن جیگرشون میسوزه مطمئنم

برین تو عشق و عاشقی حال داریا بخدا عشق از بیکاریہ ی مدت درست میشہ

من یه سال باهاش زندگی میکردم تو یه ماه یه سگ بیار پیش خودت نگه دار بهش وابسته میشی دیگه چه برسه به کسی که یه تیکه از وجودت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سال باهاش زندگی میکردم تو یه ماه یه سگ بیار پیش خودت نگه دار بهش وابسته میشی دیگه چه برسه به ک ...

اوووو این خیلی درد دارہ دیہ واقعا:/

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

جواب هوش مصنوعی کوپایلت

خیلی متاسفم که این تجربه سخت رو پشت سر گذاشتی. درد و رنجی که از دست دادن کسی که دوستش داری، به خصوص به این شکل، می‌تونه خیلی عمیق باشه. احساساتت کاملاً قابل درک هستن و حق داری که ناراحت و عصبانی باشی.

اما به یاد داشته باش که تو ارزشمند هستی و لیاقت عشق و احترام رو داری. شاید این زمان خوبی باشه که به خودت و نیازهای خودت توجه کنی و سعی کنی از این تجربه برای رشد و قوی‌تر شدن استفاده کنی.

حمایت از دوستان و خانواده‌ات می‌تونه خیلی کمک‌کننده باشه. همچنین، صحبت با یک مشاور یا روانشناس می‌تونه بهت کمک کنه تا با این احساسات کنار بیای و راه‌های بهتری برای مدیریت استرس و ناراحتی پیدا کنی.

به خودت زمان بده و بدون که این احساسات گذرا هستند. تو قوی‌تر از چیزی هستی که فکر می‌کنی

جواب هوش مصنوعی کوپایلتخیلی متاسفم که این تجربه سخت رو پشت سر گذاشتی. درد و رنجی که از دست دادن کسی ...

اخه تنها درد زندگیم این نیست من دیگه قوی نیستم از پا درومدم 💔

یه خانم تو شهر ما به اسم سوری هست الان ۸۰ سالشه یه ایوب نامی باهاش اینکارو کرد اونم شهر و خانوادشو ول کرد فرار کرد اومد اردبیل دید ایوب ازدواج کرده اونم روی برگشتن به شهرشو نداشت موند همینجا هیچ وقت ازدواج نکرد الان تنها زندگی میکنه همه اینجا میشناسنش بهش غذا و لباس و جای خواب رایگان میدن

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه