2777
2789
عنوان

به خاطر خندیدن شوهرم باهاش سنگین شدم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 39 پست
خب الان کجاش ناراحتی داشت روز خودتو. شوهرتو تلخ کردی؟ اخماتونو بزارین برا موقعیت های جدی تر عادیش ...

چون اونجا یکم وابساد منو نگاه کرد ، از پیرمرد گفت واقعا راست میگی حاج اقا ؟ واسه زن اول مزه نمیده خرج کنی ؟ 😒 اونم با یه صدای خیلی با نمک میگفت : نبخدا ، دوم مزه میده

اینم ول میکرد هی ازش چرت و پرت میپرسید و میخندید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت میبینمت یاد اوت تاپیکت میفتم وای تا دوسه رومیخندیدم 😂

همون شد دیگه کوبیده درست نکردم 😐

الانم داره صدای پیر مرده رو در میاره ، با لحن همون میگه نابخدا ، میزه نمیده ، دوم میزه میده 🤦‍♀️🤦‍♀️

شب یکم فلفل میریزم دهنش ، مزش بیشتر بشه 😒😒

گناه داره اذیتش نکن ببین چه قشنگ داره برات دلبری میکنه، راستش یکوقتهایی شوهرم یه کاری انجام بده ک من دوست ندارم از این حرفها میزنه منم خنده م میگیره و چیزی نمیگم، ببخشش گناه داره

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
همون شد دیگه کوبیده درست نکردم 😐الانم داره صدای پیر مرده رو در میاره ، با لحن همون میگه نابخدا ، می ...

وای خدا😂😂😂😂😂😂😂اسی

ناراحت نشو بامزست کاراش معلوم

داره شوخی میکنه

گناه داره اذیتش نکن ببین چه قشنگ داره برات دلبری میکنه، راستش یکوقتهایی شوهرم یه کاری انجام بده ک من ...

ولی الان بهترین دلبریش این بود که دهنش رو ببنده نه هی صدای اون پیرمرده رو در بیاره بگه‌ میزه نمیده 

ن عریزم حرص نخور طبق تاپیکایقبلت همسرت شوخ طبع

نعمته به خدا 😍

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

چون اونجا یکم وابساد منو نگاه کرد ، از پیرمرد گفت واقعا راست میگی حاج اقا ؟ واسه زن اول مزه نمیده خر ...

شوهرت شوخ طبعه  ذاتش اینجوریه میدونی ک منظوری نداره میخواد سر ب سرت بذاره اخمم میکنی فوقش دو ساعت دیگه کشش نده اون ک حرفاش شوخیه واقعی نیست 

من شوهرم گاهی ب شوخی میگه ی زن دیگه بگیرم کلی شوخی میکنم باهاش اخرشم میگم جرات داشتی حتما بگیر ببین چ بلایی سرت میاد دیگه قهر نمیکنم  هرچی حساسیت بیشتر نشون بدی بیشتر رو مخت میرن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
شوهرت شوخ طبعه ذاتش اینجوریه میدونی ک منظوری نداره میخواد سر ب سرت بذاره اخمم میکنی فوقش دو ساعت دی ...

روش نمیشه ، ولی اگر واقعا مستقیم بگه یه بلایی سرش میارم خودش کیف کنه 😐