2777
2789

چند روز  باید برم آزمایش بدم ، دوست شوهرم آزمایشگاه داره بغل محل کار شوهرمه ، مجبور شدم‌چند روزه برم سر کارش ..

امروز یه پیرمرد اومده بود ، قیافش از این‌پیرمرد بانمکا انجیریا بود خیلی هم‌ تُن صداش جالب بود به درد دوبلهومیخورد ، نمیدونم چ کار حقوقی داشت یهو تو حرفاش به شوهرم‌گفت : شما نمیدونی جوون ، اینقد مزه میده واسه زن دوم خرج کنی ، اینقد مزه میده که‌نگو 😒 ( قیافشم یه جوری مچاله کرد گفت ) 

شوهرمم میدونه من چقد از این جور حرفا و رفتارا بدم میاد ، شروع کرد خندیدن ، اینقد خندید ، اینقد خندید که اشک از چشماش داشت میومد. 

منم اینقد حرص خوردم از ظهر باهاش حرف نزدم ، اینم تو خونه دیده من حرف نمیزنم باهاش ،   هی میره رو مخم الکی میگه : اع اع اع ،  پیرمرد باید به من چیزای خوب یاد میدادی نه چیزای بد ، نمیگی من کوچولوام  زود یاد میگیرم🤦‍♀️ نیم ساعت بعد میگه دیگه نباید برم سرکار مردم‌چیزای زشت بهم یاد میدن 🤦‍♀️ اع اع اع خجالت بکش پیر مرد زن دوم‌چیه 🤦‍♀️

خلاصه حسابی کیفش کوک شده ، داره کبکش خروس میخونه

مردا وقتی بلد نیستن باید تمومش کنن و بهتره سکوت کنن اما متاسفانه خوشمزگی میکنن😐:

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان کجاش ناراحتی داشت  روز خودتو. شوهرتو تلخ کردی؟ 

اخماتونو بزارین برا موقعیت های جدی تر  عادیش نکنین

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞