2777
2789
عنوان

انسان سرنوشتشو خودش رقم میزنه یا خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3812 بازدید | 273 پست
خیلی برام سواله خدا چرا سرنوشت منو تنهایی رقم زد و حاضرم نیس بهم بده یکیو خودش داره سرنوشت مارو میچر ...

نمیدونم شما خودی نشون میدی تو اجتماع؟منظورم مثلا مترو نیست

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.
به نظر من انسان وقتی توکل به خدا میکنه و صد در صد به خدا اعتماد میکنه اون موقع س که خدا نتیجه صبر و ...

حتی اگه اونیکه مد نظرته نباشه؟مثلا برعکسش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شما خودی نشون میدی تو اجتماع؟منظورم مثلا مترو نیست

من تو اجتماع هستم اما دختر پررو و اینا نیستم شاید دلیلش همینه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
سرنوشت دست خود آدمم هستتو قران اومده خدا سرنوشت هیچ قومی رو عوض نمیکنه مگر اینکه خودشون بخوانمثلا تو ...

اگه تلاش کرد و نرسید چی

میشه ساده تر حرف بزنی منم بفهمم

وجود ما وجود ربطی هستش. یعنی اگه خدا اراده شو یک آن برداره ما و کل عوالم هستی از بین میره

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اگه تلاش کرد و نرسید چی

محاله نرسه

بعدشم تلاش کنی و نرسی

بهتر از تلاش نکردن و نرسیدنه حداقل میدونی سعیت رو کردی

هیچکسم نیس با سعی و تلاش ب چیزی نرسه.حداقلش اینه میتونه شرایط زندگیش رو بهتر کنه

محاله نرسهبعدشم تلاش کنی و نرسیبهتر از تلاش نکردن و نرسیدنه حداقل میدونی سعیت رو کردیهیچکسم نیس با س ...

ممنون قشنگ بود

مستقیم یعنی یک کار اشتباه پر ضرر رو علنی انجام بدی و غیر مستقیم یعنی کاری کنی که عوامل دیگه باعث بدب ...

زیبا بود🌹

من تو اجتماع هستم اما دختر پررو و اینا نیستم شاید دلیلش همینه

کلا ب ظاهر و باطنت برس و جاهایی ک ب چشم میاد حضور داشته باش مثل مهمونی خانوادگی یا جلساتو زنونه و پارک و مسجد