2777
2789
عنوان

انسان سرنوشتشو خودش رقم میزنه یا خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3812 بازدید | 273 پست

ببین عزیزم تقدیر دست خداست اما توسط انسان قابل تغییره

من الان تقدیرم این بود که با شما تو این تایپیک اشنا بشم خیلیای دیگه تو این سایت هستن که هنوز مقدر نشده باهاشون هم کلام بشم 

هفت میلیارد ادم روی کره زمین هستن که شما با تعدادیشون آشنا میشی ولی با همه هفت ملیار نه

پس این میشه تقدیر

صدتا پسر تصادفی جایی با شما اشنا میشن طبق تقدیر و به شما پیشنهاد میدن اما این دست شماست که از صد تا پسری که سر راحت قرار گرفت طبق شرایطی ،کدومو انتخاب کنی 

ممکنه یه پسر تو آمریکا باشه که شما هیچوقت تو زندگیت نبینیش اما یه پسر دیگه تو اتریش باشه و شما طی یه سری اتفاقات باهاش ملاقات کنی این تقدیره که بازم انتخاب اینکه کدومو بین همه اینا انتخاب کنی با خودته و یه تقدیر جدید با ادمی ک خودت انتخاب کردی داری 

خوب باش ولی ساده نه🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایین تاپیکم با عنوان خدای پاک و سبحان.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.