سلام ببین نمیشه بگم اینکه حرف من درسته نه هرکسی نظر و عقاید طرز فکر خاص خودش داره نظر منم اینکه خدا خیلی چیزا برات میزاره ولی تو باید از عقلی ک خدا بهت داده استفاده کنی یعنی واضح بگم خودت با تایید عقلی ک روی کارات داری سرنوشتت تعقیر میدی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببینید سرنوشت هاو موقعیت های انسان از قبل مشخص شده است ،ولی انسان با هر تصمیمش به یکی از اون سرنوشت ها وارد میشه و مجموعه این سرنوشت ها ریسمان زندگیشو میسازه ،پس کلیت سرنوشت دست خداست ( مثلا زمان و مکان تولد ) اما مسیری که رفته میشه رو انسان انتخاب میکنه
و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
عجیبه این موضوع چرا خدا اینجور حرف زده منو دیوونه کرده
چون همیشه امید داشته باشه و بدونه شاید همه چی همونجور که میخواد پیش بره و دعا کنه
یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه واسه منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا منو تگ کنین .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷♀️😄
به نظر من انسان وقتی توکل به خدا میکنه و صد در صد به خدا اعتماد میکنه اون موقع س که خدا نتیجه صبر و حوصلشو به بهترین شکل ممکن جواب میده .. یعنی اگه به خدا توکل کنی و تلاشتو کنی اون موقع همه چیز دست خدا میفته و نتیجه خوبی میده
اوم محدودیت ک نه ولی درکل بخوام بگم دست خودته زندگیت سرنوشتت طبق تجربه ای ک داشتم و دیدم دست خودته سرنوشت با انتخابی ک تو زندگی میکنی سرنوشتت تعقیر میدی
خدا اختیار داده تا با اختیار خودمون کار خوب یا بد کنیم . اختیار خدا فوق اختیار ماست
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد