2777
2789
عنوان

انسان سرنوشتشو خودش رقم میزنه یا خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3812 بازدید | 273 پست

سلام ببین نمیشه بگم اینکه حرف من درسته نه هرکسی نظر و عقاید طرز فکر خاص خودش داره  نظر منم اینکه خدا خیلی چیزا برات میزاره ولی تو باید از عقلی ک خدا بهت داده استفاده کنی یعنی واضح بگم خودت با تایید عقلی ک روی کارات داری سرنوشتت تعقیر میدی  

کلیت زندگی مون دست خداست یعنی مقدار خیلی زیادیش اما انسان خودش حق انتخاب داره بابت مثلا نماز خوندن ...

عجیبه این موضوع چرا خدا اینجور حرف زده منو دیوونه کرده

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید سرنوشت هاو موقعیت های انسان از قبل مشخص شده است ،ولی انسان با هر تصمیمش به یکی از اون سرنوشت ها وارد میشه و مجموعه این سرنوشت ها ریسمان زندگیشو میسازه ،پس کلیت سرنوشت دست خداست ( مثلا زمان و مکان تولد ) اما مسیری که رفته میشه رو انسان انتخاب میکنه 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

سرنوشت دست خود آدمم هست

تو قران اومده خدا سرنوشت هیچ قومی رو عوض نمیکنه مگر اینکه خودشون بخوان

مثلا تو یه خانواده بی پول بدنیا اومدی و میدونی هیچ پشتوانه مالی در آینده نخواهی داش

دست خودته که بشینی و کاری نکنی

یا میتونی خودت آیندتو بسازی با کاروتلاش و درس خوندن

عجیبه این موضوع چرا خدا اینجور حرف زده منو دیوونه کرده

چون همیشه امید داشته باشه و بدونه شاید همه چی همونجور که میخواد پیش بره و دعا کنه 

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
سلام ببین نمیشه بگم اینکه حرف من درسته نه هرکسی نظر و عقاید طرز فکر خاص خودش داره نظر منم اینکه خدا ...

ینی تو ی محدوده خاص حق تغییر داریم؟

به نظر من انسان وقتی توکل به خدا میکنه و صد در صد به خدا اعتماد میکنه اون موقع س که خدا نتیجه صبر و حوصلشو به بهترین شکل ممکن جواب میده .. یعنی اگه به خدا توکل کنی و تلاشتو کنی اون موقع همه چیز دست خدا میفته و نتیجه خوبی میده 

بزرگ شدیم وآرزوهایمان در کودکی جا مانده💔☘️

خیلی برام سواله خدا چرا سرنوشت منو تنهایی رقم زد و حاضرم نیس بهم بده یکیو خودش داره سرنوشت مارو میچرخونه من ازبس دعا کردم نشد دیگه ول کردم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ینی تو ی محدوده خاص حق تغییر داریم؟

اوم محدودیت ک نه ولی درکل بخوام بگم دست خودته زندگیت سرنوشتت  طبق تجربه ای ک داشتم و دیدم دست خودته سرنوشت با انتخابی ک تو زندگی میکنی سرنوشتت تعقیر میدی

انسان با اختیار خودش که در طول اختیار خداست سرنوشت خودشو رقم میزنه اختیار ما در طول اراده خداست هم ع ...

میشه ساده تر حرف بزنی منم بفهمم

اوم محدودیت ک نه ولی درکل بخوام بگم دست خودته زندگیت سرنوشتت طبق تجربه ای ک داشتم و دیدم دست خودته ...

تغییر ببخشید باشه ممنون ولی 

ی سوال ادم اگر صدشو گذاشت و ب هدفش نرسید یقه کیو باید بگیره

میشه ساده تر حرف بزنی منم بفهمم

خدا اختیار داده تا با اختیار خودمون کار خوب یا بد کنیم . اختیار خدا فوق اختیار ماست

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد