2777
2789

آره من

گریه برای هر چیزی 

افکار خودکشی

کم طاقتی و بی حوصلگی 

مدام اعصابم خورد بود

کوچکترین چیزا منو اذیت میکرد 

از بچه و زندگیم بدم میومد 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منگریه برای هر چیزی افکار خودکشیکم طاقتی و بی حوصلگی مدام اعصابم خورد بودکوچکترین چیزا منو اذیت ...

چقد زمان برد؟ وقتی یکی راجب افسردگی حرفی میزد نمی‌ترسید ک به خودت تعیین کنی یا با خودت بگی خدایا مثل فلانی نشم ؟

چقد زمان برد؟ وقتی یکی راجب افسردگی حرفی میزد نمی‌ترسید ک به خودت تعیین کنی یا با خودت بگی خدایا مثل ...

۲ سال و ۸ ماه زمان برد🙂

نه ، اما الان باردارم میترسم مثل اونموقع بشم ، الان افسردگی بارداری دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

۲ سال و ۸ ماه زمان برد🙂نه ، اما الان باردارم میترسم مثل اونموقع بشم ، الان افسردگی بارداری دارم

انشالله به خوبی براتون بگذره و دچارش نشین . من یه فکرای پوچی میاد سراغم ک نگو.. دکتر هم رفتی عزیزم شما؟ 

انشالله به خوبی براتون بگذره و دچارش نشین . من یه فکرای پوچی میاد سراغم ک نگو.. دکتر هم رفتی عزیزم ش ...

مرسی عزیزم توکل برخدا💗

آره میدونم:) من حتی فکر میکردم شوهرم معذرت می‌خوام بچه بازه🫤🤣همینقدر داغون بیخودی به شوهرم شک داشتم ازش متنفر شده بودم 

دوبار مشاوره تلفنی گرفتم ، ولی خودمو مشغول قنادی کردم درمان شدم

بهتره برای خودت سرگرمی ایجاد کنی تا خوب بشی زود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم توکل برخدا💗آره میدونم:) من حتی فکر میکردم شوهرم معذرت می‌خوام بچه بازه🫤🤣همینقدر داغون ...

وقتی خوب شدی دیگ فکر بیخود نمیکنی ن؟ من اواخر بارداری میگفتم اعتماد به نفس از کجا میاد ..چرا آدما دروغ میگن ..یا یه متن خونده بودم نوشته بود ذهنتونو درست کنید وگرنه دچار مشکلات ذهنی میشید من اینقد ترسیدمممم.همش میترسم خدا نکرده خدا نکرده دیوونه شم و کلی از این فکرای چرت ...خیلی حس بدیه ..مثلا بقیه ک افسردگی های وحشتناک داشتن برام تعریف میکردن من میترسیدم و ...

مرسی عزیزم توکل برخدا💗آره میدونم:) من حتی فکر میکردم شوهرم معذرت می‌خوام بچه بازه🫤🤣همینقدر داغون ...

دیدین بعضیا سرگرمی هم ندارن تو خونه هستن نه فکری ن چیزی 

من اونجوری نیستم حسمو متوجه میشین ؟

وقتی خوب شدی دیگ فکر بیخود نمیکنی ن؟ من اواخر بارداری میگفتم اعتماد به نفس از کجا میاد ..چرا آدما در ...

آره دیگه ، من حتی به خونه و خودمم نمی رسیدم 

وقتی خوب شدم هم به خونه رسیدم هم به خودم هم به بچم 

بهتر شدم

شوهرت اگه درکت کنه زودتر خوب میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیدین بعضیا سرگرمی هم ندارن تو خونه هستن نه فکری ن چیزی من اونجوری نیستم حسمو متوجه میشین ؟

آره خب ، چون افسردگی داری ، نگران نباش درمان میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره دیگه ، من حتی به خونه و خودمم نمی رسیدم وقتی خوب شدم هم به خونه رسیدم هم به خودم هم به بچم بهتر ...

اهااا . شوهرم درک داره بنده خدا .خودم بجای ذهنمو آروم کنم انگار میریزم بهم انگار به جا کمک کردن به خودم حال خودمو بدتر میکنم .. این دوران اینجوریه ن؟

آره خب ، چون افسردگی داری ، نگران نباش درمان میشی

مممنونم عزیزم انشالله ❤️ اهمیت نباید  داد به فکرا درسته ؟ مثلا وقتی میان باید اهمیت ندی و بگی این یه فکر پوچه و افسردگیه ن اینکه هی توش غرق شی ببینی چرا اومده از کجا اومده و هیییی بشینی فک کنی بدتر شی. باورتون نمیشه صب اینقد گریه کردممممممم