2777
2789
عنوان

امروز رفتم ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 2727 بازدید | 118 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من سر این دو تا بارداریم چند تا تفاوت عمده داشتم

یکی ویارم که این سری وحشتناک بود 

دوم رشد موهای پام که الان کمه سر پسرم وحشتناک بود 

و اینکه نوک سینه هام سر پسرم همون اول سیاه شد سر این هنوز هیچ تغییری نکرده ... من خودم حدس میزنم که جنسش فرق میکنه

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 
منم الان دارم يه سري حركات رو حس ميكنم اومدم پرسيدم از كاربرا گفتن نيس😞😐البته خودم حس ميكنم كه هست

بارداری دوم کلا حس مادرم بیشتره زودتر میفهمه

من سر دخترم نوك سينه هام زود سياه سياه شد ولي الان نه كمتر سياه شده و ويار داشتم تا ٦ ماهگي ولي دومي خيلي خوب بودم تو بارداري دخترم هر روز پنج بار بالا مياوردم ولي اين يكي سه بار اونم معده ام أسيد ميكرد برگر ميخوردم واينكه زرنگترم تو دومي ولي مال دخترم فقط دراز ميكشيدم اشتها نداشتم ولي دوممي اشتهام زياد خيلي هم گشنه ام ميشه

خدايا سپاسگزارم 
من سر دخترم نوك سينه هام زود سياه سياه شد ولي الان نه كمتر سياه شده و ويار داشتم تا ٦ ماهگي ولي دومي ...

حالا تونستی هفته بعد برو بیمارستان مهر دکتر الماسیان ... لامصب رد خور نداره تشخیصش ... من ۱۵ ۱۶ هفته میرم

تو عزيزم الان سمت چپت تكون ميخوره يا سر پسرت سمت چپ تكون ميخورد؟!

الان ... پسرم که کلا سیخکی سمت راستم بود ... چپم خالی خالی بود ... الان سر و شکمش سمت چپمه ... پاهاش یه کم رفته تا راست ... یعنی سر پسرم سرش بالا بود به سمت معده پاهاش پایین سمت راستم ...الان دراز کشیده تو شکمم ... سرش و شکمش اونوره ..پاهاش اینور ... یه نموره پهن شدم واسه همین