خانوما من همیشه ۲۳ هرماه پریود میشدم دوماه که از اقدامم برای بارداری گذشت یهو تا۲۸ ام پریود نشدم که فکر کردم باردارم و نبودم الان ماه بعد از اون ماهی هست که ۲۸ ام شدم و هنوزم پریود نشدم و بی بی هم منفیه این بهم ریختگی خوبه یا بد؟
دعام کنین خیلی نی نی میخام
مشکل خاصی ندارم فقط یکم تپلم پیاده روی میرم هرروز جدیدا
حست کاملاً قابل درکه. این بههمریختگی معمولاً نه بد است نه نگرانکننده، مخصوصاً در چند ماه اول اقدام.
نکات مهم و واقعی:
بعد از شروع اقدام، استرسِ ناخودآگاه خیلی وقتها باعث جابهجایی تخمکگذاری میشود. وقتی تخمکگذاری عقب میافتد، پریود هم دیر میآید.
منفی بودن بیبی یعنی این سیکل بارداری نبوده، نه اینکه مشکلی وجود دارد.
اینکه قبلاً دقیق ۲۳ام بوده و حالا ۲۸ام یا دیرتر میشود، نشاندهندهی نوسان هورمونی خفیف است؛ شایع است.
کمی اضافهوزن میتواند سیکل را کمی نامنظم کند، ولی پیادهروی روزانه دقیقاً کار درستی است.
تا وقتی فاصلهها خیلی طولانی (مثلاً بالای ۳۵–۴۰ روز) نشود یا قطع کامل نشود، نشانهی بدی نیست.
جمعبندی: بدن دارد خودش را با شرایط جدید تنظیم میکند. این وضعیت در خیلی از زنهایی که باردار شدهاند قبلش اتفاق افتاده. فعلاً نشانهی منفی برای بارداری محسوب نمیشود.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.