2777
2789
عنوان

درمورد بارداری راهنمایی میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 43 پست
حتما قشنگم،ان شالله به حق مولام علی میای هم خبر خوب شدنت مامان گلت و هم خبر بارداریتو اینجا میزاری🫂 ...

مممنونم عزیزم همین ک شمااومدی توپیجم ک نی نی داری نشونه خدا میبینم خیر ببینی

حست کاملاً قابل درکه. این بههمریختگی معمولاً نه بد است نه نگرانکننده، مخصوصاً در چند ماه اول اقدام.

نکات مهم و واقعی:

• بعد از شروع اقدام، استرسِ ناخودآگاه خیلی وقتها باعث جابهجایی تخمکگذاری میشود. وقتی تخمکگذاری عقب میافتد، پریود هم دیر میآید.
  • منفی بودن بیبی یعنی این سیکل بارداری نبوده، نه اینکه مشکلی وجود دارد.
  • اینکه قبلاً دقیق ۲۳ام بوده و حالا ۲۸ام یا دیرتر میشود، نشاندهندهی نوسان هورمونی خفیف است؛ شایع است.
  • کمی اضافهوزن میتواند سیکل را کمی نامنظم کند، ولی پیادهروی روزانه دقیقاً کار درستی است.
  • تا وقتی فاصلهها خیلی طولانی (مثلاً بالای ۳۵–۴۰ روز) نشود یا قطع کامل نشود، نشانهی بدی نیست.

جمعبندی:
بدن دارد خودش را با شرایط جدید تنظیم میکند. این وضعیت در خیلی از زنهایی که باردار شدهاند قبلش اتفاق افتاده. فعلاً نشانهی منفی برای بارداری محسوب نمیشود.

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فقط الان که تو اقدامی ازمایش دادی؟رفتی دکتر که ببینی مشکل از چیه؟چون بالا بودن پرولاکتین ، داش ...

شهریور رفتم کیست و تنبلی و اینا نداشتم

پرو لاکتین نمیدونم آزمایشش چیه

چکاب کلی دادم قندم فقط صد بود و کمی عفونت ک دارو داده

شهریور رفتم کیست و تنبلی و اینا نداشتم پرو لاکتین نمیدونم آزمایشش چیهچکاب کلی دادم قندم فقط صد بود و ...

خداروشکرررر ک دوتا اولی رو نداری

پرولاکتین قطعا مینویسن و تو ازمایش قابل تشخیصه حتما خداروشکر بالا نبوده که چیزی بهت نگفتن

عفونتم چیزی نیس ، قندتم یکم بالاس نترس و خداتو شکر کن ک مشکلی نداری

ان شالله زودتر خبر بارداریتو ب اشتراک میزاری

خداروشکرررر ک دوتا اولی رو نداریپرولاکتین قطعا مینویسن و تو ازمایش قابل تشخیصه حتما خداروشکر بالا نب ...

انشالله عزیزم

خدا نی نی تو نگه داره

انشالله زایمانت راحت باشه

سوره عصر یادت نره دائم بخون نی نی ت صبور شه و اومد بیرون گریه کم کنه که انشالله راحت بگذره برات

حتما عزیزدلم .قربونتتت. مرسی بابت راهنمایی😍❤️

عزیزم من بی بی چک زدم فورا هاله انداخت بی بی بتا اما خیلی کمرنگ اما میبینمش چ کارکنم بنظرت امروز دهنم تلخه بود و غذا انگار تو گلوم بود یعنی حامله ام