2777
2789
عنوان

امروز رفتم ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 2727 بازدید | 118 پست
اين دليل نميشه خيلي ها رو ديدم پوزيشنشون مثل من بوده پسر شده

بابا تو سن ۱۲ هفته بچه یه جا بند نمیشه که😃...وول میخورن همه جا میرن واسه همین گفتم عکس سونو هفته ۷ تت رو اگه داری بزار ... وگرنه سن بره بالا بچه بزرگ شه دیگه فقط دکتر سونو میفهمه ...پوزیشنو اینا کشکه

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اين دليل نميشه خيلي ها رو ديدم پوزيشنشون مثل من بوده پسر شده

منم همينو گفتم عزيزم كه صد در صد نيس يكي از كاربرا گفته بود كه يه دكتر بهش گفته تا هشتاد درصد اين قضيه درسته و منم وقتي  پرس و جو كردم از چند نفر ديدم درست دراومد بازم همه چي دست خداست 

منم همينو گفتم عزيزم كه صد در صد نيس يكي از كاربرا گفته بود كه يه دكتر بهش گفته تا هشتاد درصد اين قض ...

که سر راست باشه پسره ..چپ باشه دختر؟

من نميدونم ولي الان سمت راستم تكون ميخوره

بعدشم انقد زود حرکاتشو میفهمی احتمال پسر هست ... بچه من که جفتمم قدامی بود ... اینکه میگم تکون ... سه چهار روز یه توک میزنه

اره خدايش اولا سالم باشه دوما اوني كه ميخوام يه دختردارم خدا بهم ببخشه جنسم جور ميشه ايشالله

ایشالله 🙏🙏🙏🙏🙏🤰🤰🤰🤰🤰