2777
2789

اینجوریه 10ساعت پشت تلفنه میگه قطع نکن فقط صداتو بشنوم. خودشم سر کاره ایرپاد میذاره

از صبح تا شب کار میکنه

منم از صبح تا شب دوره دانشگاه و درسم

گاهی میاد همو میبینیم

یه سری درخواستای جنسی کرد به جز رابطه جنسی.

که چون نمیخواستم اونم قهر کرد ولی بعدش خوب شد گفت من از حس جنسیم میگذرم تا از دستت ندم

خیلی خوشکله ماشالله و خوشتیپ

و خیلی کاریه

دستاش پینه بسته. پلیس هم هست همزمان.

تازه یه ماهه آشنا شدیم.

قبلا اشنا شدم با افرادی اما در حد چت و در حد یه هفته.

چون نمیخواستم رابطه طولانی.

اما انگار دارم عاشقش میشم. بیش از حد محبت میکنه. و هر چقدر دعوا کنیم نمیگه میرم و کات.

میگه میمونم درستش میکنیم.

بهش گفتم من قصدم از ی رابطه ازدواجه تهش.

اونم گفت بذار ی مدت بگذره.

بهش چقدر وقت بدم برای آشنایی

من 21ام ام اون 25.

از چشم اون من خبلی خوشکلم اما از چشم خودم صرفا قشنگم. اون همه چی تمومه. خوش ذات و مهربونه. خیلی احساساتی عه و ابرازش میکنه هم با رفتار و توجه و هم با کلمات.

میگه برنامه ها دارم برات در بگردیم و برات چیز میز بخرم و بریم برف بازی تا خوشحال بشی.

همش صحبت بچه و ازدواج رو میکنه

چکار کنم.

اعتمادکنم؟

یعنی 4سال بمونم ب پاش؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل مال من بود؟ چکار کرد برات تموم شد؟

اره دقیقا مثل شما خیلی خیلی محبت میکرد و عشق جنون وار داشت و منو وابسته کرد تا جایی که فکر میکردم بهترین پسر دنیاس ولی بعد ک مطمئن شد ترکش نمیکنم و کامل بهش اعتماد کردم ذات واقعیشو کم کم نشون داد هنوزم پیگیره ولی دیگه برنمیگردم

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

رابطه جنسی خواست؟ میشه بگی چکار کرد؟

اونو خواست من گفتم نه و تموم شد ولی کلا توهینای خیلی بدی میکرد شیش ماه دوم رابطه و چون هی میبخشیدم فکر کرد نمیرم بعد فهمیدم باباش همینجوری هست و بروز نمیداده بنظرم خانواده خیلی مهمه

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2