2777
2789
عنوان

امروز رفتم ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 2726 بازدید | 118 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ايشالله عزيزم راستي تو سه ماه ني ني كجا باشه همون جا ميمونه يا ميچرخه

تنبل باشه میمونه ..زرنگو باشه میچرخه ... واسه همین میگن جای خود بچه کمتر مهمه تا جای جفت ... چون جفت دقیقا همون جایی تشکیل میشه که تخمک بارور شده چسبیده بوده ... گرچه سن بارداری میره بالا حتی جفت هم جا به جا میشه ... قدامی دیدم که خلفی شده آخرا

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 
همه چیزش با پسرم فرق میکرد ... پسرم سمت راست بود سرش به سمت چپ ...این چپ بود سرش به سمت راست ...جفت ...

مبارک باشه، انشاالله به سلامتی بغلش کنی

ببخشید من یه سوال دارم

انشاالله هفته آینده باید برم إن تی، شنیدم آزمایش خون هم همونروز باید بدیم، برای آزمایش خون باید ناشتا بود؟یا چیز خاصی خورد؟

ممنون دوست عزیز

راستي مال من تخمك ز تخمدان چپم ازاد شد و اينكه رفتم ان تي دكتر گفت تو تخمدان راستم كيست دارم ولي كوچ ...

پسرمو یادم نیست ولی اینیکی مال منم ازتخمدان چپم بود ... ربطی نداره ... مهم اسپرمه که دختر بوده یا پسر ... تخمک که x بنده خدا

مبارک باشه، انشاالله به سلامتی بغلش کنی ببخشید من یه سوال دارم انشاالله هفته آینده باید برم إن تی، ...

نه عزیزم نه ناشتا باید باشی نه هیچ چیز خاصی بخوری ... فقط یه پرسشنامه پر میکنی و یه سری سوالات جواب میدی و ازت خون میگیرن ...من ۴ عصر خون دادم

ميدونم ربطي نداره همون اسپرم تعيين مونده جنسيت هست واسه كيستم ميگم من هيچ وقت كيست نداشتم نميدونم چر ...

اشکال نداره ... کیست بارداریو سخت میکنه که خدا رو شکر شما باردار شدی ... شاید تا آخر حاملگیتم از بین بره ... نرفتم دارو میخوری ... منم بعد باردارین فهمیدم فیبروم دارم یکی دوتایی