2777
2789

نظراتتون در مورد سحر و طلسم و اینجور چیزا میخوام .

واقعیت داره؟

اگر نه ،  دلیلشو بگید لطفا که همه قانع بشیم

اگر آره، بازم دلیلو بگید قانع بشیم و علایمش

و باید چیکار کرد برای رفعش و سپر دفاعی در برابرش چیه؟

نه والا اعتقادی ندارم 

چون توی یه کتابی خونده بودم که جز گناهان کبیره‌ست و نباید انجام بشه و عواقب داره. و به نظرم اینای الان الکیه 🤷🏼‍♀️

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون به قران اعتقاد دارم سحر و جادو رو قبول دارم

خدا طلسم نویس و طلسم بگیر رو کافر میدونه! یعنی نوشتن و گرفتن طلسم دقیقا مثل شرک به خداست (طبق قران)

ولی خب خداوند این رو هم گفته که جادوها فقط به اذن خودش موثر میشن و عمل میکنن... و برای منم این سوال پیش اومده که چطور خدا اذن و اجازه رو میده که با سرنوشت و سلامتی و روح و روان آدما بازی به ناحق بشه؟

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

من و همسرم اعتقاد نداشتیم ولی یکسال و نیم اوضاع کارمون ریخته بود بهم،اولش باور نمیکردیم کم کم حس کردیم یه مشکلی هست شوهرم املاک کار میکنه مشاوره تا پای برارداد میرفت،حتی همه ی توافقا انجام میشد یه دفعه کنسل میشد یه دوستی دارم فال ورق میگرفت زنگ زدم اون کلی حرف زد که همه ش راست بود، از این دوستم تقریبا دو سال بود خبر نداشتم یه دفعه پیداش کردم ،بعد گفت چشم تو زندگیتونه و خیلی هم سنگین یه نفر برای گره گشایی از کارمون معرفی کرد الان دوبار همسرم رفته  پیشش خودش که میگه همه چی بهتر شده

نه والا اعتقادی ندارم چون توی یه کتابی خونده بودم که جز گناهان کبیره‌ست و نباید انجام بشه و عواقب دا ...

بله گناه کبیره هست اما ادم بی شرف پیدا میشه 

چون گناهه اعتقاد نداری؟

واقعیت داره چون تو قرآن اومده

خدا جادوگران رو لعن و نفرین کرده

دلیل محکمه پسند تر از قرآن ندارم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من چون به قران اعتقاد دارم سحر و جادو رو قبول دارمخدا طلسم نویس و طلسم بگیر رو کافر میدونه! یعنی نوش ...

اره اینو یبار از یکی پرسیدم گفت خدا ب هرکی اختیار داده و اونی که میره اینکار رو میکنه گناهکاره مثل چاقو که ازش استفاده بد کرده

اره اینو یبار از یکی پرسیدم گفت خدا ب هرکی اختیار داده و اونی که میره اینکار رو میکنه گناهکاره مثل چ ...

بله... کافره 

تمام عبادت هایی که کرده هم می سوزن

کافر میمیره

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

برای باطل شدن سحر و جادو پیش هیچ کی نرید بدتر پای شیاطین به خونه هاتون باز میشه 

فقط چهارقل آیه الکرسی

و صدای اذان تو خونه پخش کنید 

اینو دارم با توجه به تجربه ای که خودم دارم میگمااا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

به شدت اعتقاد دارم

من خودم الان چند ساله برام طلسم گرفتن اونم از نوع یهودیش ..تواین چند هرگز نتونسم یک لحظه زندگی کنم ..هرگز خوشی ندیدم الکی کل بیماری هارو گرفتم وهنوزم بیمارم تو کنکور موفق نشدم بااینک خانواده سرشناسیم هرگز یه خاستگار برام نیومد..همیشه گریه واعصاب خوردی  ودرتصمیم به مردن یا آرزوی مرگ کردن...همه اینا بی دلیل برام پیش اومده...

یه نفر مورد اعتماد بهم گفت طلسم داری ولی با دعا نویس عادی باز نمیشه فقط ی هودی..ی راست میگه هر دری و زدم نشد.. هودی هم هرچی میگردم نیست که نیست تعدادشون تو ایران انگشت شماره 😞

و بهم گفت طلسمی که تو داری اگر بازش نکنی آخر خودت با دستای خودت جونتو میگیری دقیقا درست میگه🙂💔اینم بگم کلا ۲۰ سالمه🙂💔

من چه بمیرم چه موفق باشم دراین راه هرگز هرگز اون کسی که این کار رو برام کرده نمیبخشم ومیدونم اگر خدایی باشه ازش نمیگذره):

با افتخار لرم❤️