iamaboy مدیر عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 638 عنوان واقعیت یا چی مسئله این است مهم بیاید کاربر اقا | مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 81 پست نظراتتون در مورد سحر و طلسم و اینجور چیزا میخوام .واقعیت داره؟اگر نه ، دلیلشو بگید لطفا که همه قانع بشیماگر آره، بازم دلیلو بگید قانع بشیم و علایمشو باید چیکار کرد برای رفعش و سپر دفاعی در برابرش چیه؟ 1403/07/24 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوان186 عضویت: 1389/09/18 تعداد پست: 15911 دقیقا همینو یکی از کاربرا گفت انجام دادم فقط ۱ صدرد بهتر میشه اونم فقط تا زمانی که سوره بقره میخونی ... ادامه بده دخترماینقدر ادامه بده تا این درصدا برن بالاامیدوارم هر کی هر طلسمی مینویسه به خودش برگرده اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 15254 چی* راحت میشه ویرایش کرد عزیزم من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم! 🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴
عشق_همتونممم عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 6129 ینی این دعا نویسای اینجا حتی نمیتونن بفهمن که طلسم هست یا فقط کاری نمیتونن؟ میفهمن طلسمه وحتی باطل وسحر میدن گاهی ولی برای طلسم های قوی مثل یهود بیفایدست یعنی کلا جواب نمیده .. با افتخار لرم❤️
iamaboy مدیر استارتر عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 638 طلسم یهوودی هم با قران باطل میشه مطمئن باشبالاترین طلسم طلسم سیاه و شیطانیه. وحشتناکه پیش کی بریم بفهمیم طلسممون چیه
iamaboy مدیر استارتر عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 638 میفهمن طلسمه وحتی باطل وسحر میدن گاهی ولی برای طلسم های قوی مثل یهود بیفایدست یعنی کلا جواب نمیده .. ممکنه نفهمن؟ یعنی شاید موکلاش بهش اطلاعات دروغ بدن ، شیطانن دیگه
عشق_همتونممم عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 6129 راحت میشه ویرایش کرد عزیزم نتونسم ویرایشش کنم مینویسه لینک مجاز نیست نمیدونم چراا با افتخار لرم❤️
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 15254 نتونسم ویرایشش کنم مینویسه لینک مجاز نیست نمیدونم چرا واسه همه اینو مینویسه بعدش برو رو لینک بالا بزن یه لیست باز میشه از سمت چپ اولین علامت که بزنی اوکی میشه من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم! 🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴
عشق_همتونممم عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 6129 ادامه بده دخترماینقدر ادامه بده تا این درصدا برن بالاامیدوارم هر کی هر طلسمی مینویسه به خودش برگرده واقعیتش ناامید شدم دیگ خودم میدونم آخرش میمیرم ونجات پیدا نمیکنم ولی حداقل دلم خوشه تلاش کردم برای زندگی که نجات پیدا کنم ولی نشد🥲 با افتخار لرم❤️
ارغوان186 عضویت: 1389/09/18 تعداد پست: 15911 پیش کی بریم بفهمیم طلسممون چیه خواهر من هم طلسم شده بود (از طریق خوراکی) و خانوادم یه جن گیر آوردن که دعانویس قدرتمند و ترسناکی بود. ایرانی هم نبود و آخر تو یه کشور دیگه بازداشت شدجلوی خودمون جن گیری رو انجام داد و با چشم و گوش خودمون دیدیم و شنیدیم که یکی از تو بدن خواهرم حرف میزنه و اعتراف میکنه. خیلی ترسناک بود........ولی خب فکر کنم پیدا کردن کسانی که واقعا این چیزا رو بلد باشن و کلاه-بردار نباشن خیلی سخته. نمیشه اعتماد کرد اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه
iamaboy مدیر استارتر عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 638 خواهر من هم طلسم شده بود (از طریق خوراکی) و خانوادم یه جن گیر آوردن که دعانویس قدرتمند و ترسناکی بود ... همون دعا نویس بهتون گفت طلسم شده؟
elinaaaam عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 2026 با چه دعایی؟وقتی ترسیدی چطور شده بودی؟ شبا یدفعه از خواب میپریدم همش میترسیدم تنها جایی برم اسم دعا رو یادم نی ولی دعا نویسه گفت حسود دورم زیاده جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔
ارغوان186 عضویت: 1389/09/18 تعداد پست: 15911 واقعیتش ناامید شدم دیگ خودم میدونم آخرش میمیرم ونجات پیدا نمیکنم ولی حداقل دلم خوشه تلاش کردم برای ز ... نه نا امید نشو... درست میشههیچوقت ایمانت رو به خدا از دست ندهقدرت خداوند بالاتر از تمام قدرت هاستتنها پناهمونه... دو دستی بچسب بهش و ازش بخواههمونطور که اجازه داد جادو عمل کنه، خودشم میتونه باطلش بکنه اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه
عشق_همتونممم عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 6129 واسه همه اینو مینویسه بعدش برو رو لینک بالا بزن یه لیست باز میشه از سمت چپ اولین علامت که بزنی اوکی ... مرسی عزیزم خدا خیرت بده با افتخار لرم❤️
iamaboy مدیر استارتر عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 638 واقعیتش ناامید شدم دیگ خودم میدونم آخرش میمیرم ونجات پیدا نمیکنم ولی حداقل دلم خوشه تلاش کردم برای ز ... پیش یه نفر رقتی اینو بهت گفت؟مطمئنه؟
ارغوان186 عضویت: 1389/09/18 تعداد پست: 15911 همون دعا نویس بهتون گفت طلسم شده؟ خود جن گفت و اعتراف میکرد... همه شنیدیمحتی اسم کسی که اون کار رو کرده بهمون گفتاسم خوراکی که دعا توش بود رو هم گفتاون جن گیر اصلا اون شخص رو نمیشناخت ولی ما میشناختیم و تمام نشونه ها و مشخصات درست بودن اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه