2777
2789
عنوان

واقعیت یا چی مسئله این است مهم بیاید کاربر اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 81 پست
دقیقا همینو یکی از کاربرا گفت انجام دادم فقط ۱ صدرد بهتر میشه اونم فقط تا زمانی که سوره بقره میخونی ...

ادامه بده دخترم

اینقدر ادامه بده تا این درصدا برن بالا

امیدوارم هر کی هر طلسمی مینویسه به خودش برگرده

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

چی*

راحت میشه ویرایش کرد عزیزم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی این دعا نویسای اینجا حتی نمیتونن بفهمن که طلسم هست یا فقط کاری نمیتونن؟

میفهمن طلسمه وحتی باطل وسحر میدن گاهی ولی برای طلسم های قوی مثل یهود بیفایدست یعنی کلا جواب نمیده ..

با افتخار لرم❤️

میفهمن طلسمه وحتی باطل وسحر میدن گاهی ولی برای طلسم های قوی مثل یهود بیفایدست یعنی کلا جواب نمیده ..

ممکنه نفهمن؟ یعنی شاید موکلاش بهش اطلاعات دروغ بدن ، شیطانن دیگه

نتونسم ویرایشش کنم مینویسه لینک مجاز نیست نمیدونم چرا

واسه همه اینو مینویسه 

بعدش برو رو لینک بالا بزن یه لیست باز میشه از سمت چپ اولین علامت که بزنی اوکی میشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ادامه بده دخترماینقدر ادامه بده تا این درصدا برن بالاامیدوارم هر کی هر طلسمی مینویسه به خودش برگرده

واقعیتش ناامید شدم دیگ خودم میدونم آخرش میمیرم ونجات پیدا نمیکنم ولی حداقل دلم خوشه تلاش کردم برای زندگی که نجات پیدا کنم ولی نشد🥲

با افتخار لرم❤️

پیش کی بریم بفهمیم طلسممون چیه

خواهر من هم طلسم شده بود (از طریق خوراکی) و خانوادم یه جن گیر آوردن که دعانویس قدرتمند و ترسناکی بود. ایرانی هم نبود و آخر تو یه کشور دیگه بازداشت شد

جلوی خودمون جن گیری رو انجام داد و با چشم و گوش خودمون دیدیم و شنیدیم که یکی از تو بدن خواهرم حرف میزنه و اعتراف میکنه. خیلی ترسناک بود........

ولی خب فکر کنم پیدا کردن کسانی که واقعا این چیزا رو بلد باشن و کلاه-بردار نباشن خیلی سخته. نمیشه اعتماد کرد

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

با چه دعایی؟وقتی ترسیدی چطور شده بودی؟

شبا یدفعه از خواب میپریدم همش میترسیدم تنها جایی برم 

اسم دعا رو یادم نی ولی دعا نویسه گفت حسود دورم زیاده

جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔
واقعیتش ناامید شدم دیگ خودم میدونم آخرش میمیرم ونجات پیدا نمیکنم ولی حداقل دلم خوشه تلاش کردم برای ز ...

نه نا امید نشو... درست میشه

هیچوقت ایمانت رو به خدا از دست نده

قدرت خداوند بالاتر از تمام قدرت هاست

تنها پناهمونه... دو دستی بچسب بهش و ازش بخواه

همونطور که اجازه داد جادو عمل کنه، خودشم میتونه باطلش بکنه

همون دعا نویس بهتون گفت طلسم شده؟

خود جن گفت و اعتراف میکرد... همه شنیدیم

حتی اسم کسی که اون کار رو کرده بهمون گفت

اسم خوراکی که دعا توش بود رو هم گفت

اون جن گیر اصلا اون شخص رو نمیشناخت ولی ما میشناختیم و تمام نشونه ها و مشخصات درست بودن